.
| Peygamberimizin Hayati | Sevgili Peygamberim | Siyer-i Nebi | Kütübü Sitte | Zulmün Tarihi | Adabı Muaşeret | Ateizm Ve Eleştirisi|
| Kıymetsiz Yazılar | Yaşayan Hurafeler | Namaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | Muhtasar Osmanlı Tarihi | Osmanlıca-Türkçe Sözlük | İslami Sözlük|
| Mübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| Sahabelerin Hayatı | Dini Bilgiler | Yahudiliğin Gerçek Yüzü | Aile Saadeti | Elmalılı Tefsiri| | Çocuk Eğitimi|
Konuyu Değerlendir
.
bastın bu akşam hüzün oacagına.. hayırdır kardeş nedir bu hüznün sebebi...
güzel şiir tşkler
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . *ALEmDAR* demiş ki:bastın bu akşam hüzün oacagına.. hayırdır kardeş nedir bu hüznün sebebi...ne yapalım hüzün iştegerçi doğruyu söyleyecek olursak kız arkadaşımız bizi bu hale attıama inşallah dönecek çünkü biliyom oda seviyooo (En son düzenleme: 05-08-2006, 21:02 OceaN.) . OceaN demiş ki:ne yapalım hüzün iştegerçi doğruyu söyleyecek olursak kız arkadaşımız bizi bu hale attıama inşallah dönecek çünkü biliyom oda seviyooo hayırlıysa dönsün hayırsızsa alsın başını gitsin takma kafana herşey olacagına varır
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . *ALEmDAR* demiş ki:evet kardeş hayırlıysa zaten bir gün kesin beraber oluruz...OceaN demiş ki:ne yapalım hüzün iştegerçi doğruyu söyleyecek olursak kız arkadaşımız bizi bu hale attıama inşallah dönecek çünkü biliyom oda seviyooo .
hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksiniz bu hayatta bunu öğrendim ben.........
Kendini Görmek Mi İstiyorsun? O Halde, Aynadaki Dışına Değil, İçindeki Aynalara Bak.
.
amin tabiki hayırlısı olsun NİCELERİ GELİR insanın hayatına en güzeli kalıcı olan vede seven insandır inş hepiniz mutlu olursunuz
.
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim hepinize...giden gitti zaten bir dahada dönmez ırmağın dediği gibi ''kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksiniz bu hayatta bunu öğrendim ben.........''aynen ırmak bende öğrendim...
. |