Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
SENSİZ
Konuyu Değerlendir
  • 13 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 248

[Resim: sensizvk7.jpg]
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 1,019

bastın bu akşam hüzün oacagına.. hayırdır kardeş nedir bu hüznün sebebi...

güzel şiir tşkler
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.

*ALEmDAR* demiş ki:bastın bu akşam hüzün oacagına.. hayırdır kardeş nedir bu hüznün sebebi...

güzel şiir tşkler
ne yapalım hüzün işteSmiley (26)Smileygerçi doğruyu söyleyecek olursak kız arkadaşımız bizi bu hale attıRanting2ama inşallah dönecek çünkü biliyom oda seviyooo

Alıntı
(En son düzenleme: 05-08-2006, 21:02 OceaN.) .
Konu: 1,019

OceaN demiş ki:ne yapalım hüzün işteSmiley (26)Smileygerçi doğruyu söyleyecek olursak kız arkadaşımız bizi bu hale attıRanting2ama inşallah dönecek çünkü biliyom oda seviyooo

hayırlıysa dönsün hayırsızsa alsın başını gitsin takma kafana herşey olacagına varırSmiley (26)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.

*ALEmDAR* demiş ki:
OceaN demiş ki:ne yapalım hüzün işteSmiley (26)Smileygerçi doğruyu söyleyecek olursak kız arkadaşımız bizi bu hale attıRanting2ama inşallah dönecek çünkü biliyom oda seviyooo

hayırlıysa dönsün hayırsızsa alsın başını gitsin takma kafana herşey olacagına varırSmiley (26)
evet kardeş hayırlıysa zaten bir gün kesin beraber oluruz...

Alıntı
.
Konu: 19

hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksiniz bu hayatta bunu öğrendim ben.........
Kendini Görmek Mi İstiyorsun? O Halde, Aynadaki Dışına Değil, İçindeki Aynalara Bak.

Alıntı
.
Konu: 313

amin tabiki hayırlısı olsun NİCELERİ GELİR insanın hayatına en güzeli kalıcı olan vede seven insandır inş hepiniz mutlu olursunuz

Alıntı
.

sağolun arkadaşlar teşekkür ederim hepinize...giden gitti zaten bir dahada dönmez ırmağın dediği gibi ''kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksiniz bu hayatta bunu öğrendim ben.........''aynen ırmak bende öğrendim...

Alıntı
.