Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Parlayan yazı_Graffiti
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 3.83 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 55

Bu sitede istediğiniz parlayan yazı veya graffitileri oluşturabilirsiniz... iyi eğlencelerSmiley

http://www.glittermaker.com
[Resim: korfeztuningmodifiye01ma0.gif]

Alıntı
.
Konu: 248

ne o öyle kız işi falan pembeli parlayan yazılar falan racona tersSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)sağol ranger
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 3

ranger inan ben bu işi beceremedim.basitce tarif edermisin

Alıntı
.

nazy demiş ki:ranger inan ben bu işi beceremedim.basitce tarif edermisin
selam arkadaş önce istediğin yazı türünü seç sonra altta your text var oraya yazıyı gir sonra create my glitter de ordan text fon yazı şeklini seç.. altta renkler var onlardan istediğini seç diğer şeylere karışma sonra üstteki yazdıgın kelime var renkli olan onu sağ tıkla resmi farlı kaydet de tamamdır... ama işin kötü yanı raklam olacak hep yazının altında

Alıntı
(En son düzenleme: 08-08-2006, 17:33 OceaN.) .
Konu: 55

OceaN demiş ki:ne o öyle kız işi falan pembeli parlayan yazılar falan racona tersSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)sağol ranger

Pardon ben bu arada erkek mi oluyorumSmiley (5)Smiley (5)
kendimi kötü hissetmeye başladım vallaSmiley (5)
[Resim: korfeztuningmodifiye01ma0.gif]

Alıntı
.

_RANGER_ demiş ki:
OceaN demiş ki:ne o öyle kız işi falan pembeli parlayan yazılar falan racona tersSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)sağol ranger

Pardon ben bu arada erkek mi oluyorumSmiley (5)Smiley (5)
kendimi kötü hissetmeye başladım vallaSmiley (5)
estafurullah ne demek ben söz gelişi dedimSmiley (28)Smiley (28)

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.