arkadaşLar ben ORDU ya memLeketime gidiyorum 1,5 hafta kadar kaLacağım hepiniz kendinize çoooooooooook iyi bakın bye bye
(En son düzenleme: 07-09-2006, 10:10 Burcucum.) .
arkadaşLar ben ORDU ya memLeketime gidiyorum 1,5 hafta kadar kaLacağım hepiniz kendinize çoooooooooook iyi bakın bye bye
(En son düzenleme: 07-09-2006, 10:10 Burcucum.) .
sana iyi yolculuklar görüşmek üzere kendine çoookk iyibak özleriz özleriz sende fazla özletmehadi iyi yolculuklar byeeeeeeeee
.
Allaha emanet ol burcu tabıkı özluyecegız kendıne dıkkat et
.
modlar dökülmeye başladı temizlik mi yapsak ne
***** hayırlı tatiller sana... memleketimin kıymetini bil
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
kendine iyi bak arkadaşım iyi tatiller sana . tabbiiiiki öslüycess anacım gözün arakada kalmasın . karadenizi kurutma sakın heee bi kaç hafta sonrada biss gitcess karadenize
ezelden kırılmış kalemim,
seni sevmekse kaderim. .
iyi tatiller iyi tatiller!! ohh ne aaalaaa.. millet tatil yapıo biz ise aynı yere okumaya gidiyoz.. : neyse hayırlı tatiller!! fazla özletme kendini
.
herkese seLam nasıLsınız arkadaşLar?
neLer yapıyorsunuz bakaLım???? ben tatiLim bittiği için çookkkkkk üzüLdüm neyse bu kadarına da şükür ama keşke hiç bitmeseydi çünkü istanbula dönmeyi hiç istemiyordum keşke hep orada sewdiğim kişilerin yanında kalsaydım ... (En son düzenleme: 07-09-2006, 10:03 Burcucum.) .
hoşgeldin burcu nasılsın ...
.
bizde gitti diye sevinmeye başlamıştık
neyse hoş geldin.. görev seni bekliyo boş durma hadi dörev başına
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . |