Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin Kabrİ
Konuyu Değerlendir
  • 28 Oy - 2.89 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1

{EDITOR=[Resim: besmele1gx.gif]<br><br>[Resim: savkabr1bq.jpg]<br><br><font style="font-weight: bold; color: rgb(255, 0, 0);" size="3">Düzeltme<br><br>Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin Kabrİymiş..</font><br><br>sömürecek arkadaşlara duyurudur<br>lütfen resmin üzerine reklam vs. yazmayınız !EDITOR}
HuzurForum"a hoşgeldin reddeck, --::HuzurForum::-- Çok güzel olacağız çokkk since Jul 2006.

Alıntı
(En son düzenleme: 01-04-2007, 19:14 EşkiyA.) .
Konu: 458

yasak olan bir şeyin yapılmış olması bana biraz garip geliyor... ancak yine de teşekkürler de ben biraz şüpheliyim bu konuda!! sonuçta bi hikmet warmış ki fotoğraf çekimi yasaklanmış.. öle diil mi?

Alıntı
.

walla kardeş bunu interte gezerken gördüm sizinle paylşamak istedim
HuzurForum"a hoşgeldin reddeck, --::HuzurForum::-- Çok güzel olacağız çokkk since Jul 2006.

Alıntı
.
Konu: 1,019

Arabistanda türbelerde, kabede vs. foro çekimi genelde yasak..
onların mezhebinde türbe inancı filan yok bundan olsa gerek.
Vahhabi mezhebindenler ya..

tşk.... daha önce görmüştüm
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 0

Saygıdeğer kardeşim bu kabir Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin kabiri bu nette dolaşan resim onundur.Ama bazıları iy niyetlemi kötü niyetlemi eklemiş taa bu siteye ve birçok siteye efendimizin kabri diye yaygara yapılmıştır Lütfen kardeşlerim biraz mantıklı ve akıllı olalım Allah akıl vermiş selam ve dua ile

Alıntı
.
Konu: 5

çok teşekkürler ilk defa görüyorum

Ailemede göstereyim Smiley (18)

Alıntı
.

{EDITOR=<DIV><STRONG>bişey değil arkadaşlar </STRONG></DIV>EDITOR}

Alıntı
.

{EDITOR=<P>
umut_yolcusu demiş ki:Saygıdeğer&nbsp;&nbsp;kardeşim bu kabir Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin kabiri bu nette dolaşan resim onundur.Ama bazıları iy niyetlemi kötü niyetlemi eklemiş taa bu siteye ve birçok siteye efendimizin kabri diye yaygara yapılmıştır Lütfen kardeşlerim biraz mantıklı ve akıllı olalım Allah akıl vermiş selam ve dua ile
</P><P>&nbsp;</P><P><STRONG>kardeş ben gidip çekmedin internette gezerken gözüme çarptı bende ekledim ne gibi bir art niyet olabilir ki !</STRONG></P>EDITOR}

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.