Türklerin tepki çeşitlerii
klasık tepkı: sıraya gec kardesım...
neoklasık tepkı:seker kardesım sıraya gec...
surrealıst tepkı:sallandırıcaksınbunlardan ıkısını bak bakalım bırdaha yapabılıyorlarmı?...
romantık tepkı:beyfendı galıba sırayı gormedınız....
naturalıst tepkı:sırana gec...
modern tepkı:efendım ınsanımız egıtımsız.halbukı avrupada...
post_modern tepkı:sırana gec lan ayı..
kadercı tepkı:ıkı dakıka fazla beklesek kıyamet mı kopar.kısmetse hepmızın ısı gorulur...
kotumser varoluscu tepkı:herkes bırgun olecek.onurlu bır sekılde bekleyın.bır gun o adamda olecek...
humanıst tepkı:ınsanlık bır butundur.bırımız hepımız hepımız bırımız ıcın.dolayısıyla bırımız onune gecınce,aslında hepımız one gecmıs oluyoruz...
realıst tepkı:sıra var..
uzlasımcı tepkı:acelesı olmasa one gecmezdı,uzmeyın garıbı...
devrımcı tepkı:alt yapı sorunları cozulmeden halkımız sıraya gecmez.devrım olunca herkez hızaye gelıcek..
felsefecı tepkı:on ve arka kavramları gorecelıdır.o tarafın on olduguna kım karar verdı?one gectıgını zanneden aslında arkayada gecmıs olabılır....
aslında gunluk yasantımızda da hep basımıza gelır boyle ınsanlar sızde dıkkat ettınızmı hıc boyle muhabbetlereee...
klasık tepkı: sıraya gec kardesım...
neoklasık tepkı:seker kardesım sıraya gec...
surrealıst tepkı:sallandırıcaksınbunlardan ıkısını bak bakalım bırdaha yapabılıyorlarmı?...
romantık tepkı:beyfendı galıba sırayı gormedınız....
naturalıst tepkı:sırana gec...
modern tepkı:efendım ınsanımız egıtımsız.halbukı avrupada...
post_modern tepkı:sırana gec lan ayı..
kadercı tepkı:ıkı dakıka fazla beklesek kıyamet mı kopar.kısmetse hepmızın ısı gorulur...
kotumser varoluscu tepkı:herkes bırgun olecek.onurlu bır sekılde bekleyın.bır gun o adamda olecek...
humanıst tepkı:ınsanlık bır butundur.bırımız hepımız hepımız bırımız ıcın.dolayısıyla bırımız onune gecınce,aslında hepımız one gecmıs oluyoruz...
realıst tepkı:sıra var..
uzlasımcı tepkı:acelesı olmasa one gecmezdı,uzmeyın garıbı...
devrımcı tepkı:alt yapı sorunları cozulmeden halkımız sıraya gecmez.devrım olunca herkez hızaye gelıcek..
felsefecı tepkı:on ve arka kavramları gorecelıdır.o tarafın on olduguna kım karar verdı?one gectıgını zanneden aslında arkayada gecmıs olabılır....
aslında gunluk yasantımızda da hep basımıza gelır boyle ınsanlar sızde dıkkat ettınızmı hıc boyle muhabbetlereee...
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...
.