Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
RESİM EKLEME
Konuyu Değerlendir
  • 11 Oy - 2.36 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 248

1.pcden int ortamına
öncelikle konu açıp konuya ekleyecekseniz şunu yapıyoruz>>

[Resim: adszwn2.png]

--------------------------------------------------------------------------------------------

ondan sonra
[Resim: adszto9.png]

--------------------------------------------------------------------------------------------

sonraaa efendime söyliyim
[Resim: adszre4.png]

bunu tıklıyoz sonraaa
[Resim: adszrg7.png]

ee sonrada
[Resim: adszrv7.png]

sonraa
[Resim: 22yo9.png]

ve olay bitmiştir cevap gönderde Smiley (26)tabi öncebi mesajı önizlemeyi tıklayın bi kontrol edin

DEVAMI YARIN ŞİMDİ UYKUM GELDİİİ
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
(En son düzenleme: 03-09-2006, 16:51 OceaN.) .
Konu: 1,019

güzel olmuş yardımcı dediğin böyle olacak işteSmiley (28) adminin yetişemedigi yerde devreye girecek şip diyeSmiley (18)

bizim çömez adminde ortalarda dolaşıyo boş boşSmiley (9)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.

2.cevap yazarken ve imzanıza eklemek
ilk işlemdekilerin aynısını yapın o linki kopyalayın yani en son halini yani cevap yazan kısıma [img]http://[/img] şeklindekini kopyalayın ve cevabınıza yada imzanıza ekleyin

Alıntı
.
Konu: 60

Arkadaslar resimlerinizi bu sitede upload edin ve paylasın..

http://www.imageshack.us

ben böyle yapıyorum daha kolay değil mi böyle ??? arkadaşlara 1 seçenek daha sunmak istedim hangisi kolay geliyosa onunla yapsınlar
***** YaŞaM BiR KaBuS AnIlAr YoKsA SeNdE YoKsUn ******

[Resim: eskisehir26of3.gif]

legend _ - _ melike

Alıntı
(En son düzenleme: 03-09-2006, 19:09 legend_melike.) .

legend_melike demiş ki:Arkadaslar resimlerinizi bu sitede upload edin ve paylasın..

ben böyle yapıyorum daha kolay değil mi böyle ??? arkadaşlara 1 seçenek daha sunmak istedim hangisi kolay geliyosa onunla yapsınlar
zaten bende onu nasıl kullanırlar onu anlatıyomSmiley (5)Smiley (5)

Alıntı
.
Konu: 60

OceaN demiş ki:
legend_melike demiş ki:Arkadaslar resimlerinizi bu sitede upload edin ve paylasın..

ama ben bile bişey anlayamadıysam bilmiyorum artık yani kısaca anlattım ben çok karışık seninki
***** YaŞaM BiR KaBuS AnIlAr YoKsA SeNdE YoKsUn ******

[Resim: eskisehir26of3.gif]

legend _ - _ melike

Alıntı
.

legend_melike demiş ki:
OceaN demiş ki:

ama ben bile bişey anlayamadıysam bilmiyorum artık yani kısaca anlattım ben çok karışık seninki
yav zaten sende aynı yolları yapıyon bende görsel olsun dedimSmiley (28)
neyse ya anlayan çıkar elbetSmiley (5)

Alıntı
.