Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Nasıl Tanıştınız?
Konuyu Değerlendir
  • 18 Oy - 2.78 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 68

Şu anki sevgilinizle nasıl tanıştınız?
Уąģ쵴Ļµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм

Alıntı
.
Konu: 1,019

olmadıgı için nasıl tanıştıgımıda yazamayacagım Smiley (29)

bigün hayırlı bi sevgilim olursa nasıl tanıştıgımı paylaşacagım ilk yer burası olacaktır..

güzel bir konu tşklerSmiley (28)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 9

Sevgili olmadigi için... tanisma yok...

Alıntı
.

swarthy demiş ki:Sevgili olmadigi için... tanisma yok...

hiç olmadımı yani...:tongue::rose:
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Alıntı
.
Konu: 313

benimde suan yok ne yapıcaz Smiley (28)Smiley (28) bekarlık sultanlık bea

bak ben Aysema sultanım Smiley (28)
Smiley (23)Smiley (23)

Alıntı
.
Konu: 8

Bende aynı şekilde sevgilim olmadığı için nasıl tanıştığımızı yazamayacağım...
!!! Varyeteye Gerek Yok * Eskiler Bizi Tanır !!!

Alıntı
.

yavf bu iş böyle olmayacakSmiley (18)

eski sevgilinizle nasıl tanıştınız onları yazın bari:teeth::teeth::teeth:

Alıntı
.
Konu: 68

Kimsenin Sevgilisi Yokmus Smiley (28)
Уąģ쵴Ļµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм

Alıntı
.
Konu: 9

NasıL başlasam şimdiki deil ama anlatacagım...Aynı sınıftaydık...henüz lise 1 okuyacaktık ve yeni arkadaştık hepimiz...ilk günler hiç bakmıyordum ona gerçi övünmek gibi olmasın ama arkadaşlar hep yaklaşırdı yanıma ben utangaç yapım varda kaçardım...Nese ilk böle başladı ben en arka sıradaydım tenefüslerde en arkadaşa basımı sıraya koyar son ses mp3 dinlerdim yanıma kızın adı Elif...yanıma geldi bende dinleyebilirmiyim dedi bende elbette dedim ikimiz kafa kafaya dinliyoruz...kablo uzunda deil o yüzden çok yakındık birbirimize...çok utanıyordum ben en sonunda dedimki al sen dinle ben hava alim nese zil çaldı içeri girdim...dediki yanında kimse yok oturabilirmiyim...olur dedim derste bana bakıp bakıp duruyor baktım sırama m harfini kazıyor...daha sonra dediki benimle çıkarmısın ben çok utandım çıktıgım çok olduda ilk deil ama yakın çevremdekilerle hiç çıkmak istemiyorum bu yüzden utandım...bilmemki dedim...daha sonra dediki çıkışta basketbol maçımız var beni izlemeye gelsene dedim tamam dedim maçlarını izledim basketboldan pek anlamam ama arkadaşlarıyla tanıştırdı beni.Demezmi aşkım murat bu...Evet artık çıkıyorduk...Ulan başımı döndürdü anlat anlat bitmez beni öle bi aşık ettki kendine ama sonunda mutlu aşk yokya ayrıldık ama anlatsam forum dolar be neler yaptık onla ben hocalar bile aşkmızı biliyordu...sıkıldıgımızda dışarda hava alın diyen hocalar vardı yaSmiley (18) roman olur nlatmaya kalksam ama ara sıra yenide mesajlaşıyoruz o benim zor günümde yanımda bende onun gerçek aşkta dostlukta ayrıldıktan sonra böyle olmalı sanırım görüşüm bu...
Ufak bi not geçenlerde bizde anneleri ile geldiler kaçtım evden ama bir sorusuna kaçamadım murat dedi...gözlerimin içine bakarak...Buyur dedimSmiley (18) şey dedi keten pantolon çok yakışmış dedi...Smiley (18) teşekür ederim dedim kendimi zor attım dışarı...(aşklar yaşanır ve destan oldumu anlatılır sanırım bizimkisi destanmıydı...Smiley (18)
((oLmadıgım iNsan oLupTa seviLmekTense,kendim oLdugum için NefreT edilmeyi tercih ederim))

Alıntı
.
Konu: 313

teseşşkürler bozuk emegıne saglık..........

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.