Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
tarih tekerrürden ibaret!!!
Konuyu Değerlendir
  • 9 Oy - 3.33 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 458

Nazım Hikmetin yine AB(D) usaklıgı yapılarak (1961-1963) Koreye asker gonderten Adnan Menderese Yazdıgı siir.
Bugun bu siir aynı makamlara hos gozukmek ıcın Kendı askerını feda edenlere nede guzel yakısıyor...

gozlerinizin ikisi de yerinde, adnan bey,
iki gozunuzle bakarsiniz,
iki kurnaz, iki hayin, ve zeytin yagli iki gozunuzle bakarsiniz kursuden meclis'e kibirli kibirli ve topraklarina ciftliklerinizin ve cek defterinize.

ellerinizin ikisi de yerinde,
adnan bey, iki elinizle oksarsiniz,
iki tombul, iki ak, vicik vicik iki elinizle oksarsiniz pomadli saclarinizi, dovizlerinizi, ve memelerini metreslerinizin.

iki bacaginizin ikisi de yerinde,
adnan bey, iki bacaginiz tasir genis kalcalarinizi,
iki bacaginizla cikarsiniz huzuruna Eisenhower in ve butun kayginiz
iki bacaginizin arkadan birlestigi yeri halkin tekmesinden korumaktir.

benim gozlerimin ikisi de yok.
benim ellerimin ikisi de yok.
benim bacaklarimin ikisi de yok.
ben yokum.

beni, universiteli yedek subayi,
kore'de harcadiniz adnan bey.
elleriniz itti beni olume,
vicik vicik terli tombul elleriniz.

gozleriniz;
soyle bir bakti arkamdan ve ben al kan icinde olurken,
cigligimi duymamaniz icin kacirdi bacaklariniz sizi arabaniza bindirip.

ama ben pesinizdeyim,
adnan bey, oluler otomobilden hizli gider,
kor gozlerim, kopuk ellerim, kesik bacaklarimla pesinizdeyim.
diyetimi istiyorum adnan bey,
goze goz, ele el, bacaga bacak,
diyetimi istiyorum, alacagim da.

NAZIM HIKMET.....

Sizcede Yakışmıyormu?

alıntıdır....

Alıntı
.
Konu: 248

YAKIŞMIYOR

Nazım Hikmetin yine AB(D) usaklıgı yapılarak (1961-1963) Koreye asker gonderten Adnan Menderese Yazdıgı siir.
Bugun bu siir aynı makamlara hos gozukmek ıcın Kendı askerını feda edenlere nede guzel yakısıyor...

Sen nasıl olurda Abd uşaklıgı diyorsun buna şaşırıyorum biraz mantıklı düşünün ya oraya asker göndermek Abd uşaklıgımı oluyor???Orası neresi oraya iyi bakın orası zamanında bizim topraklarımızdı...O topraklar üzerinden siyaset yapılmaz ordakiler müslüman kardeşim müslüman,Abd uşagı olmana gerek yok müslümansan ve vicdanın varsa o topraklara asker gönderilir tabiii..Sense gelmiş burda Hükümete yükleniyorsunRanting2
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
(En son düzenleme: 11-09-2006, 20:42 OceaN.) .
Konu: 74

BENCE HİÇ BİR TÜRK HELE BENİM ASKERİM UŞAK DEGİL GİDİYORSA orda yaşayan müslümanlar için gidiyor...serefsizler istedi diye degil..bence ERDOGAN uşaklık yapmıyor... başkası olsaydı bu zor zamanlarda başkası başkan olsaydı vay halimizeeee....iyiki ERDOĞAN BAŞTA.....
İNSANLAR HEP KUSUR ARAR İYİLERDE AMA O İYİLER HEP İYİ OLACAKTIR.....
[Resim: 2339716469203f9eeb3lz4.jpg]

Alıntı
.
Konu: 313

ben asker gitmesınden yanayım Allah kimseyi o duruma düşürmesin

AMİN.............

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.