Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Seni Sevmeyi Ağır Ödüyorum...
Konuyu Değerlendir
  • 13 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 248

Ruhumu yakıyorum senden kurtulabilmek için.Binlerce kilometre uzaklara gidiyorum.Yinede her gülüşünde, içimde aşka dair birşeyler hep eksiliyor.Her yeni güne senin renklerinle başlardım eskiden.Şimdi ise, sabahları güneşin doğuşunu izlerken, yaşama sevincimi biraz daha kaybettiğimi hissediyorum..

Hergün biraz da aşkı yitiriyor
Yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi
Sabahlara yakın sessiz gelişleri
Hırsız gibi kararsız, kararlı..

Ne sen olacaksın bunda sonra, nede bende bıraktığın izlerin.Sana ait olan herşeyi, seninle birlikte başka kollara bıraktım.Ruhumun çektiği acıları, yalancı gülüşlere sattım..Herşeyin bedelini ödedim.Rahat ol, yapman gereken bir şey yok.Vazgeçtim ruhumdan...

Vazgeç yüreğimden düşlerimden
Yaralıyım dillerinden
Ben değilim seviştiğin
Affedemem beni affet
Gidiyorum uzaklara, sensizliğe...

(Oysa içim nasıl acır yokluğunda.Gecelerim ne zor geçer..Sensizlik yüreğimi nasıl yakar..Bir bilsen..Söyleyemem...)

Kahretsin yapamıyorum!
Kaçtıkça sana geri dönüyorum..
Seni sevmeyi ağır ödüyorum...
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 313

harika bir parça bu yıldız tilbe yorumlayınca zaten bir başka teşekkürler emeğine sağlık

Alıntı
.
Konu: 458

artık sewmeyeceğimmmm... ya da çalışmayacağım sewmeye!

Alıntı
.
Konu: 248

Aysema Sultan demiş ki:harika bir parça bu yıldız tilbe yorumlayınca zaten bir başka teşekkürler emeğine sağlık
yıldız tilbenin bunu yorumladıgını bilmiyordum hemen bi araştırayımmSmiley (26)
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.