Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
uzaktan koca kumandası:)
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 564

[Resim: uzaktankocakumandaswj7kw7.gif]
NE DERSİNİZ KISLAR ALALIM MI BİTANESmiley
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.
Konu: 248

bu tam kızlar için imalat hatası var bu kumanda da kızlara yönelik kullanılmalıSmiley (5)Smiley (5)
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.

ocean kardeş işine gelmedi herhalde bir erkek olarak düşünsene bi.kıslar erkeklere bişey aldırmak isteyince mesela mücevher,çiçek gibi tuşa basınca hemen getireceksiniz ne güzel işte.neresi kızlara göre bunun.erkeklerin bastığını düşünün biz size mücevher getirsek takacnız mıSmileySmileySmileyo yüzden kabul edin size göre.hehehe

Alıntı
.

nadide demiş ki:ocean kardeş işine gelmedi herhalde bir erkek olarak düşünsene bi.kıslar erkeklere bişey aldırmak isteyince mesela mücevher,çiçek gibi tuşa basınca hemen getireceksiniz ne güzel işte.neresi kızlara göre bunun.erkeklerin bastığını düşünün biz size mücevher getirsek takacnız mıSmileySmileySmileyo yüzden kabul edin size göre.hehehe

kız cadı kızlara göre derken tuşlarda degişiklik gerekebilir bu haliyle degil yani...Düşünsene bir tuşa basıyon kadın susuyor bir tuşa basıyon hiç bir şey istemiyor sadece sen ne verdiysen bir tuşa basıyon sana masaj yapıyor gibi gibi...harika olur amaSmiley (5)Smiley (5)
bir tuşa basıyorum nadide kalkıp bana yemek getiriyor daha ne olsunSmiley (28)

Alıntı
.

bi tuşa basıyosun oceanı susturuyosunSmiley

Alıntı
.

bir tuşa basıyorsun nadide kendi kendini dövüyorSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
cadı döverim haaaa....Smiley (28)Smiley (28) sen kimi susturuyon ben kumandayla kontrol edilirmiyim hiç...cadı işte ne olacakSmiley (5)Smiley (28)

Alıntı
.

bi tuşa basıyosun ocean etkisiz hale geliyoSmileymuzursun işte sende ocean kardeş.bence kumandayla idare edilebilirsin neden olmasınSmileydüşüncene bi tuşa basıyosun hizmet ediyosun ne güzel olur yafSmileySmileySmileyocean suyumu getirmiş,bi bakmışsın bana çay yapmışSmileyhehehe güzel güzel ben sevdim bu kumandayı ilk sende deniycem zatenSmiley

Alıntı
.

lennnSmiley (28) beni pisikopata baglamayınSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5) nadide bak döverim haa(kendi kendini döv tuşuna basıyom)
hiiişşştt çucuuukk sana diyom bak çekerim kulagını haaaSmiley (5)Smiley (5)

Alıntı
.

sen kimi dövüyon ya.o kendini dövme tuşu senin kumandada yok benim kumandada var heheSmileynaber.bak sen bastığında bana o yüzden bişiy olmadı.ben basıyorum bastımmmmmmmSmileybak oceana nasıl dövüyo kendini ya bu kumandanın durdurma düğmesini yapmamışlar yazık olacak oceana behSmileydövmesene ocean kendini tama yeter artukSmileyhehe

Alıntı
.

kız cadı elime geçmeeSmiley (5)Smiley (5) seni kendi ellerimle dövecemSmiley (5)Smiley (5)

Alıntı
.