Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Sevmek Yüreğinde Yanardağlar Beslemektir
Konuyu Değerlendir
  • 14 Oy - 2.93 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 564

Sevmek Yüreğinde Yanardağlar Beslemektir

İçimi ürperten bazen seviçten hoplatan bazende birden bire beni hüzne ve sevkeden ama birtürlü
adını koyamadığım bir his var yüreğimde....Garip bir kuş misali,bazen gökyüzünde olabildiğine özgür,bazen de nereye konacağını bilmeden uçar dururum oradan .. araya.....
Rotasını kaybetmiş bir gemi gibi amaçsız ve gayalerden uzak sensiz bir hiç olan yüreğim.
Kimi zaman bu sevdayı bırakıp göç etmek ister,kimi zaman da haykırmak herkese...Yanlış olduğunu bile bile direnmekte bu yürek..Ama ne zamana kadar sürecek...Dağın zirvesinden dipsiz kör kuyulara düşmeye benziyor delice sevmek.
Gönül laftan anlamayan arsız çocuk gibi dövmek ,sövmek Çare değil ki...... Bağırışlar çağırışlar,ağlamalar,yalvarmalar,çırpınışlar fayda etmiyor ,ne yapsam lakin gönül laftan anlamıyor.....

Sen ! Bendeki yokların var olan bir yüzüsün.Paylaşmak isterim ,paylaşamam ne kederini ne de sevincini..Uzanıp elinden bile tutamıyorum çok istememe rağman bir türlü yapamıyorum !
Hep benimlesin ama yanımda değilsin,sana dokunamıyor seni tutamıyorum bu durumu kabullenemiyorum. Hem varsın hem yoksun nasıl bir şey bu ya anlayamıyorum .........

Dalga ile kıyının aşkına benziyor bizim sevdamız.Dalga seven,kıyı sevilendir.Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga ve döner hep geriye.Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya.Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca...İşte ben de böyle severim seni bir tanem ..

Sevgin,dağ başlarında açan uçurum çiçekleri gibi..Ulaşılmaz...Koklanmaz...Okşanmaz...Ama inatla açıyor aşkla,sevgiyle,özlemle..Her doğan günü umutla beklerler,gelmeyecek sevgilinin onları kucaklaması için.İşte ben de seni öyle bekliyorum bir tanem !!!
Gelsende sana sarılamayacağımı bile bile ,içimdeki arzu ya gem vurmak eldemi ki gülüm...

BUZ DAĞINA AZGIN DALGALARLA ÇARPARKEN BU SENSİZ BEDENİM,
GERÇEĞİN SULARINDA BOĞULMAMAK İÇİN ÇIRPINIYOR YÜREĞİM....
HER SEFERİNDE SENSİZ YAlnIZ VE SEVGİSİZ
NASIL YAŞARIM BU HAYATI BİEMİYORUM BEN SENSİZ....
UZAT ELLERİNİ YARDIM ET TUT BENİ NE OLUR...
DAYANAMIYORUM ARTIK MEZARA GİRECEĞİM KEFENSİZ...............
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.
Konu: 156

bu güzel yazı için teşekkürler eline sağlık

Alıntı
.
Konu: 564

beğendiğine sevindim.
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.