Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
intihar yemeği, vatandaş gülsün
Konuyu Değerlendir
  • 19 Oy - 3.37 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 564

bir amerikalı, bir italyan, birde bizim temel hep birlikte inşaatta çalışıyormuş. her gün yemek torbalarını açıyorlar amerikalınınkinden hamburger, italyalınınkinden spagetti, temelininkinden de hamsi çıkıyormuş. bir gün,iki gün üç gün derken bunlar dayanamamış ,yarında aynı yemekler çıkarsa hep birlikte intihar edelim diye karar almışlar .ertesi günü torbaları açmışlar birde ne görsünler yine aynı yemekler,hep birlikte inşaatın tepesinden atlayıp ölmüşler. bunların hanımları cenaze töreninde bir araya gelmiş ,amerikalının hanımı söyleseydi yemeği değiştirirdim intihar etmesine gerek yoktu diyerek ağlıyormuş,italyanın eşi bu kadar basit bir konu için değermiydi söyleseydi bende değiştirirdim diye ağlamaktaymış,temelin karısı ise feryatlar içinde ahhhh ahh temelim hergün yemeğini kendisi hazırlardı.............................Smiley
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.
Konu: 156

Çok güzel bir fıkra eline sağlık.Güzel fıkralar paylaşıyorsun devam lütfen.

Alıntı
.
Konu: 564

teşekkür ederim boncuk saol devamı gelecek inş.Smiley
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.