Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Hep derdin ki; "seni çok seviyorum".
Konuyu Değerlendir
  • 8 Oy - 3.75 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 480

Hep derdin ki; "seni çok seviyorum". Sıkılmazdın bunu söylemekten biliyorum. Bende seni çok seviyorum demek gibisi yoktu. Ben de seni çok seviyordum.

Hep derdin ki; "ben seni, senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum". Sıkılmazdın iddialaşmaktan. Hayır! Hiçte! Ben daha çok seviyorum demek gibisi yoktu. Ben seni beni sevdiğinden daha çok seviyordum.

Bazen sorardım; "beni ne kadar seviyorsun?". Sıkılmazdın bu soruyu duymaktan. Dünya kadar seviyorum demek gibisi yoktu. Ben seni yaşadığımız galaksi kadar seviyordum.

Bazen dalardın uzaklara; "ben sensiz yapamam". Sıkılmazdın benle olmaktan. Ben sensizliği düşünmekten bile korkuyorum demek gibisi yoktu. Ben seninle vardım, seninle yaşıyordum.

Hiç ayrılığın lafını etmedin. Hiç bağırmadın, hiç kırmadın beni. Yanlış anlasak birbirimizi, en büyük silahını kullanırdın. Usulca yaklaşıp elimi tutar, sarılırdın. Masumca öperdin beni. Sıkılmazdık saatlerce öyle durmaktan.

Hiç ayrılığı yaşatmadın. Hep yanımda oldun, hep güzel şeyler öğrettin. "Beni sessiz sedasız terk etme. Neden terk ettiğini bilmek isterim,derdim." Seni bensiz bırakır mıyım? demek gibisi yoktu. Bitmezdi bizim aşkımız.

Ama ölümü hiç hesaba katmamıştık
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.