Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
YouTube Video Downloader 1.0
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 3.31 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 248

YouTube sitesi internet üzerinden video paylaşımında almış başını giderken sadece siteye girip eğlenceli videoları mı izliyorsunuz? Peki ya izlediğiniz videoları kaydetmek istemez misiniz? YouTube Video Downloader ile bu videoları flv dosya formatı ile kaydedebilir, FLV Player ücretsiz programı ile bu dosyaları izleyebilirsiniz ..
[Resim: 285810hnpli9.jpg]
3.73 MB
Freeware

indir
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 1,019

tşkler emegine saglık çok işe yarar arşiv için
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 32

Ya burdan videoyu indirdikten sonra hangi programla açacağız. flvplayer ı yükledim onunla da açmıyor. Nasıl kullanılacağı hakkında bi bilgi versen çok sevinirim.

Alıntı
.

en kısa sürede halledecem

Alıntı
.

anlatıyom içindeki flv player download var onu inridecen olay bitmiştir sonra aç flv playerla o dosyaları...ama bazen açmıyor o zamanda şu programı indir çok kÜçük bir program>>>İNDİR SONRA bunu kur kurduktan sonra youtube den indirdigin dosyaları masaüstüne indiginde masaüstündeyken sagtıkla change tyble çıkacak sag tıkladıgında onu tıkla sonra neww kısmına flv yaz tamamdır
iyi indirmelerSmiley
ben denedim oluyorSmiley (26)

bu resimli anlatım>>>
[Resim: oceaneu3.png]

Alıntı
(En son düzenleme: 29-11-2006, 20:20 OceaN.) .