Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Aygün: Kürt devleti kurulmuştur
Konuyu Değerlendir
  • 22 Oy - 2.82 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 82

Aygün: Kürt devleti kurulmuştur
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Kuzey Irak'ta Kürt devletinin kurulduğunu ve bunu kimsenin inkar edemeyeceğini söyledi.

Türk Kadın Lobisi Derneği'nin (TÜKAL) "Güneydoğu'da kadın" konulu paneline katılmak için Şanlıurfa'ya gelen ATO Başkanı Sinan Aygün, gazetecilerin sorularını cevapladı. ATO Başkanı Aygün açıklamasında, "Türkiye'de Kürt sorunu yoktur. Benim iş yerimdeki ortaklarım Kürt kökenlidir. Büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Akrabalarım Kürt kökenli kişilerle evlenmişlerdir" dedi.

Kuzey Irak'ta bir Kürt devletinin kurulduğunu kaydeden Aygün, "Kuzey Irakt'ta bir Kürt devleti kurulmuştur, Kürt devleti mevcuttur. Kürt devletinin olması için bayrağının olması lazım, bayrağı da vardır. Başkan olması gerekir, Başbakan'ı da vardır. Gümrükleri, üniversiteleri ve hatta ticaret odaları, bankaları vardır. Parasını bastırmıştır. Kendi mevcut para sistemi vardır. 'Kuzel Irak'ta bir Kürt devletinin oluşmasına müsaade etmeyeceğiz' demek gayet yanlıştır. Zaten buna müsaade edilmiş. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu iş bitmiştir. Pisliği halının altına süpürmek, pisliği ortadan kaldırmaz" ifadelerini kullandı.

Kuzey Irak'taki Kerkük konusuna da değinen ATO Başkanı Aygün, "Kerkük Türkiye'nin müdahil olması gereken bir sorunudur. Onlara sahip çıkmak gerekir" dedi.
Kıbrıs sorununa da değinin ATO Başkanı Sinan Aygün, şöyle devam etti:
"Kıbrıs'taki tek teminatımız Türkiye Silahlı Kuvvetleri'nin varlığını devam ettirmesidir. TSK orada var olduğu sürece Kıbrıs Türkiye'nin elinde kalacaktır"
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.
Konu: 0

Ordakı Kurtler Bunu Kendı Baslarına Yapmadılar Elbettekı

Amerıka Saldırdı,Vurdu,Öldurdu Sonrada Meydan Onlara Kaldı

Ne Oluyorsa Zaten Su Lanet Amerıka Yuzunden Oluyor..

Madem Oyle Butun Kurtler Gıtsın Ozaman Oraya Alın Iste

Kurtlere Bır Devlet Gıtsınler Dıledıklerı Gıbı Yasasınlar

Turkıyeyı Fetetmek Gıbı Arzularınlarından da Vaz Gecsınler

Bu Sozlerım Sadece Adam Olmayan Kurtlere Yanı Pkk Ya

Tabıkı Kurt Olupda Pkk yı Savunmayanlarda Var Onlar Harıc....

Vesselam ...............
Allah'ım Senden Başka Hiçbir Şeyi Olmayan Ben
Senden Başka Heryeşi Olanlara Acırım

Alıntı
.
Konu: 1,019

cılgın kardeşin dediği gibi o devleti kurduran bizim dost oldugunu iddia ettiğimiz abd den başkası değil elbette...

ne yapabileceklerse kursunlar bakalım..
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.