Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Türkleri çıldırtan Kürdistan pankartı
Konuyu Değerlendir
  • 19 Oy - 3.47 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 480

[Resim: 46919.jpg]
2 ay önce Trabzonspor'un Osasuna ile İspanya'da oynadığı maçta açılan pankartın benzeri Celta Vigo tribünlerinde açılınca, Fener'liler çıldırdı. Çirkin afiş apar topar kaldırıldı.

Çok değil, bundan yaklaşık 2 ay önce Trabzonspor, UEFA 1. tur rövanşında Osasuna ile Navarra Stadı’nda kozlarını paylaşmıştı...

Gecenin hemen başında kale arkası tribünlerinde asılan bir pankart hem stattaki Türkleri hem de protokolde oturan Bordo-Mavili ekibin yöneticilerini adeta çılgına çevirmişti. “Freedom Kürdistan'' (Kürdistan’a özgürlük) pankartı bu tepki ve girişimler sonrası indirilmişti. Aynı olay, dün ne büyük tesadüf ki, yine İspanya’da yaşandı. Celta Vigo tribünlerinde aynı ifadeleri taşıyan pankart açıldı, Sarı-Lacivertliler çıldırdı.

Olayı gösterilen sert tepkinin ardından Navarra’da olduğu gibi Balaidos’ta da çirkin afiş hemen indirildi. Bu arada İspanyollar’ın, bilet satışındaki tutumu da dikkat çekiciydi. Stadın üçte birini bile dolduramayan Celta Vigolular, 15 Euro ödeyerek maçı izlerken, Türkler, tam 45 Euro’dan karşılaşmaya girdiler.
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 82

Alayı şerefsiz bunların, PKK yandaşlarının hepsini apoyla birlikte imralıda sallandırmak lazımdır.

KÖPEĞE GEN VURMA KENDİNİ AT SANIR.
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.
Konu: 480

sadece bi hiç uğruna geberip gidiyorlar acıyorum işte zavallılara doğusu ile batısı ile kuzeyi ile güneyi ile bu vatan için can verecek milyonlarca insan var nefret ediyorum vatana ihanet eden köpeklerden
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 0

kahrolsun köpekler....

Alıntı