Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
cep telefonu
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3.2 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 17

Bir golf kulübünün soyunma odasında bir sürü üye, üzerlerini değiştirirken, ortada duran bir cep telefonu çalar. En yakındaki adam, çalan telefonun ''dokunmadan konuşma'' tuşuna basarak, çalan telefonu cevaplar.

ADAM: Alo!!!
KADIN: Merhaba şekerim. Kulüptemisin?
ADAM: Evet!
KADIN: Ay, ben çok süper bir deri ceket gördüm. Sadece 1.000,- Dolarcık. Alabilir miyim?
ADAM: Olur. Madem çok sevdin, al bu seferlik.
KADIN: Aslında yolda birde galeriye uğramıştım. 2002 Modelleri
gelmiş. Çok istediğim renkte güzel bir model buldum.
ADAM: Kaç para?
KADIN: Sadece 6.000,- Dolarcık.
ADAM: Sakın yanında hediyesinide almayı unutma.
KADIN: Öpüldün! Bir şey daha var: Geçen sene baktığımız evi hatırlıyormusun? Aynı ev yine satışa çıkarılmış. 450.000,- Dolar istiyorlar.
ADAM: Olur. Ama biraz pazarlık edip fiyatı 400.000,- Dolara indirmeye çalış.
KADIN: Canım benim! Akşama görüşürüz. Tekrar öptüm.
ADAM: Hoşçakal.

Konuşma bitince adam telefonu kapatır. Kendisini afallamış bir şekilde seyreden topluluğa döner ve şöyle der:

"Afedersiniz! Bu telefon kimin? Bilen varmı?"

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.