Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Ehl-i Beyt Ahlakı
Konuyu Değerlendir
  • 30 Oy - 2.2 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 13

[Resim: 52740_2.jpg]

Yazar: Mehdi Sadr
Çeviri: Vahdettin İnce
Yayınevi: İnsan Yayınları

Ehl-i beyt... Peygamberimizin (saa) pak ve temiz soyu. Onun misyonunun mücessem temsilcisi. Müslümanları doğru yola ileten iki kılavuzdan biri.
Elinizdeki kitap, Ehl-i beyt mektebinden bir nefes sunuyor. Şu modern çağın çıldırtan dağdağası içinde insanı mistik dünyalara götüren, rahatlatan, huzur veren bir soluk... Mükemmel bir Müslümanın adeta teorik tanımını yapıyor yazar. Ehl-i beytin olanlar, gelişmeler, sorunlar karşısındaki tavrını izledikçe, hayatın bu ahlaki boyutunu ne denli ihmal ettiğini anlıyor insan.
Hz. Aişe (r.anha) validemiz, Resulullah efendimiz (saa) için "Onun ahlakı Kur'an'dı" demişti. Kuşku yok ki, bu eser okunduğunda Ehl-i Beyt'in ahlakının da Kur'an olduğu görülecektir...

Alıntı
.
Konu: 0

SA bu kitap harika bir kitap mutlaka ama mutlaka okuyun ben hayatımda böyle güzel bir kitap okumadım ve bir gecede bitirdim düşünceleriniz çok değişecek
SA bu kitap harika bir kitap mutlaka ama mutlaka okuyun ben hayatımda böyle güzel bir kitap okumadım ve bir gecede bitirdim düşünceleriniz çok değişecek

Alıntı
(En son düzenleme: 20-09-2010, 14:27 piyanita.) .

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.