Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Diyarbakır'da 45 öğrenci zehirlendi
Konuyu Değerlendir
  • 18 Oy - 3.11 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 78

[Resim: 47319.jpg]
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Özekli İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 45 öğrenci, bir yemek firmasınca sağlanan tabldot yemeği yedikten sonra zehirlenme belirtisiyle Özekli Sağlık Ocağı'na kaldırıldı.

Sağlık Ocağı'nda müdahale edilen öğrencilerden çoğunun evlerine gönderildiğini belirten yetkililer, bazı öğrencilerin ise müşahede altında tutulduğunu bildirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tekdemir, sağlık ocağına kaldırılan öğrencilerin durumlarının iyi olduğunu belirterek, ''Bir müdür yardımcısı arkadaşımı Özekli beldesine gönderdim. Bazı öğrencilerin yemek sonrası bulantı şikayeti olmuş. Konuyu araştırıyoruz'' şeklinde konuştu.
[Resim: salam83fb18fb1sqqm15ij.gif]

Alıntı
.
Konu: 1,019

Allah korusun ya ne kadar önem arzediyor yiyeceklerimiz böyle bir anda belli oluyor..

paylaşım için tşkler
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 78

sagol tşk
[Resim: salam83fb18fb1sqqm15ij.gif]

Alıntı
.
Konu: 248

bilgi için tşk arkadaşım
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 2

bencede yiyeceklere dikkat etmek gerekiyo gecmiş olsun
duman gözlüm
benin için yaşamaktın yaşamayı haram ettin..........

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.