Geçtiğimiz haftalarda firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu.
" Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik."
-Size karşı çıkan oldumu?
"Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız."
-İlerideki planınız ne?
"Çocuk düşünüyoruz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: "
-Oğlunuzla cinsel ilişkide bulundunuzmu?
"Bir kaç kez ve hiç pişman deilim....
.
/
29-12-2006, 14:34
Cvp: dünya yıkılacak anne oğul evlendi
allah islah etsin demiyorum allah onun bu dünyayı daha fazla kirletmesine izin vermesin kadın ve oğlu inançsızlığının yanında pisliğin tekiymiş
[STRIKE]
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.
/
29-12-2006, 15:15
kardeş gerçekten iğrenç ve pislik ötesi
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.
/
29-12-2006, 15:45
yuhh artık!! söz bulamıorum!!
.
/
29-12-2006, 16:56
zorlusevdam demiş ki:allah islah etsin demiyorum allah onun bu dünyayı daha fazla kirletmesine izin vermesin kadın ve oğlu inançsızlığının yanında pisliğin tekiymiş
fazlasıyla katılıyorum.. pisliğin tekiymiş
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
29-12-2006, 20:26
rabbim dünyadaki iyi insanların hatrına bu dünyayı bu kadar kirletmelerine izin vermesin inşaallah
KORKAKLIKTA AR
İLERLEMEKTE ŞEREF VAR !
.
/
29-12-2006, 23:20
ya terbiyemi bozabilir miyim lütfennnn o ananında.......... oğlunda.........
allah belasını versin gerçi bundan büyük bela olmazya
yahudiler hariç tüm insanları seviyorum.
.
/
08-01-2007, 10:27
nasıl bir inanç nasıl bir ahlak va anlamıyorum
.
/
03-10-2007, 15:41
RE: dünya yıkılacak anne oğul evlendi
ne kadar belli oluyor islamsızlık
ve bizler ne kadar nasipliyiz islam olarak doğmuşuz ve öyle yaşamaya çalışıyoruz
çok üzüldüm böyle bişey insanın aklına bile gelmez derken yaşanıyor olması gerçekten çok üzücü.
ve resulün şu sözü aklıma geldi.BİLMİYORLAR BİLSELER YAPMAZLARDI.islamı bilselerdi yapmazlardı
Gerçi böyle bişeyi hiç bir din kabul etmez ne hıristiyanlık ne yahudilik çok üzgünüm
.
/
12-11-2007, 11:33
RE: dünya yıkılacak anne oğul evlendi
kanım dondu inanın pislikler ALLAH onları tez zamanda bu dünyadan alıp cezalarını versin inş .
.