Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Kemalistlerin Gerçek yüzü ortada
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 3.44 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 216

dünkü verdiğim foto ya duyarsız kalan arkadaşlar inşaAllah buna duyarsız kalmazsınız.Adamlar da öyle bir çalışma varki şaşıracaksınız.

aşağıdaki link i tıklayın ve görün çalışmalarını türbana karşı çalışmaları ve site içindeki düzenli çalışmalarını ve birde bizim ile kıyaslayın

tek diyeceğim şey YAZIKLAR OLSUN BİZE

İŞTE ÇALIŞMALARI
KORKAKLIKTA AR
İLERLEMEKTE ŞEREF VAR !

Alıntı
.
Konu: 458

herkesin bildiği üzere we o sitede bazı ileriyi görebilme yetisine sahip insanların da dediği gibi bu kampanya dış güçler tarafından desteklendiği çok bariz. kaldı ki böyle bir şey yapmaya kalktıklarında türkiyemizin yüzde 80i bence onları sopa kürek ayakkabı ile kovacaktır!! eğer böyle bir şey yapmaya kalkışırlarsa zaten kendileri zarar görecek ve vatanımız da bundan çok fazla etkilenecektir. bizim görevimiz karışıklık yaratmak diil, bizim görevimiz dinimizi layıkıyla yaşamak yaşatmak we vatanımızı kanımızın son damlasına kadar savunmak! unutmayalım bu devlet dualarla kuruldu. yani manevi güçlerle maddi deil. bunu sende biliyorsun zaten. bizler de onların üzerine gitme yolunu seçersek onlar daha fazla azar. bırakalım kendi kanlarında boğulsunlar

Alıntı
.
Konu: 313

yuhh şerefsiz yaaaaaaa bunun kafasını koparmak gerek geri zekalı  herıf sen kımsın kı

turbanlılarla konuşulmuyacak sen kımsın ki

ya varya ne diyecegımı bılmıyorum

acayip sinirim bozuldu yaa

Alıntı
.
Konu: 458

bu yapılanları kim yaparsa yapsın, bu tamamen bölücülüğe gireR!!! bırak bu bölücülüğün bir paçası bari SEN olMA!

Alıntı
.
Konu: 215

ya bu ne düşmanlık nsl örğütlenme şok oldum ya allah belalarını versin
çok üzüldüm ya
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.
Konu: 313

hiç bir şey yapamazlar onlar kımkı kadınların baş örtülerini çıkaracaklar it ürür kervan yürür........ aynen

dedigim gibi olucak köpekten başka bir şey degiller

Alıntı
.
Konu: 1,019

adamların gerçek yüzü ortada işte. bunlar tamamen şer...leşip Avrupanın satılmışları olmışlar.

Muhammed Unutma Küfür tek yumruktur. Küfürde birleşen çoktur o konuda gördüün gibi..

Allah Hidayet nasip eylesin böyle İnsanlıktan Acizlre
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 42

Bismillah:böle bişeyden haberdar olmak yanlış değildir kanımca.insan düşmanını bilmeli,tanımalı.burda biz hoş girişecek değiliz onlara Smiley (18) ama monoton islami konuların dışında medeni bedevileride tanımamız gerekir.Farkındaysanız yapılan yorumlrda genelde herkes şaşırmış bi halde,yani habersiz.ii olmuş.Allah razı olsun Liva kardeşim.biz deyince radikallik olur.ama onlar yapınca hoşgörülük olur.(kimse sözüme alınmasın,sadece fikrim)oysaki görcemizi gördük.geriye hoşş kaldı.evengalist ol,kemalist ol,yahudi ol,veya Abd,ingiltere,fransa bayrklı etiketler,markalar kullan,amblemelr tak radikallik olmaz.malum medeni insan(!)onlar,oysa hizbullh,humeyni,hamas de veya bi çeçen bayrağı as odana hemen radikal olursun.neyse.adı radikallikse bende radikalim.sustukça Necip fazılın deyimiyle ayakalarını uzattılar.İslam dinin kimse yok edemez.çünkü o Allahı'ın dini,onu Allah korur.böle sinekçiklerde sadece mide bulandırır.oysaki biz vercemiz hesabı düşünelim.Haksızlık karşısında susan ,hakkıyla birlikte şerefinide kaybeder.vesselam.
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'

Alıntı
.
Konu: 480

konuyu ekleyen kişi çalışma demiş kardeş çalışma değil ya şerefsizlik adilik köpeklik başka bişey değil bu. siteye üye oldum yorum yazacaktım vazgeçtim ama şimdi yazacam şerefsizlere
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 480

sakına o siteye üye olup bişi anlatmaya çalışmayın onlar beyinleri alınmış geri zekalılar topluluğu anlamıyorlar bişeyden. onlar birer pislikler.....
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.