/
12-01-2007, 11:24
Kemalistlerin Gerçek yüzü ortada
dünkü verdiğim foto ya duyarsız kalan arkadaşlar inşaAllah buna duyarsız kalmazsınız.Adamlar da öyle bir çalışma varki şaşıracaksınız.
aşağıdaki link i tıklayın ve görün çalışmalarını türbana karşı çalışmaları ve site içindeki düzenli çalışmalarını ve birde bizim ile kıyaslayın
tek diyeceğim şey
YAZIKLAR OLSUN BİZE
İŞTE ÇALIŞMALARI
KORKAKLIKTA AR
İLERLEMEKTE ŞEREF VAR !
.
/
12-01-2007, 11:42
Cvp: BUNADA DUYARSIZ KALMASSINIZ GALİBA .
herkesin bildiği üzere we o sitede bazı ileriyi görebilme yetisine sahip insanların da dediği gibi bu kampanya dış güçler tarafından desteklendiği çok bariz. kaldı ki böyle bir şey yapmaya kalktıklarında türkiyemizin yüzde 80i bence onları sopa kürek ayakkabı ile kovacaktır!! eğer böyle bir şey yapmaya kalkışırlarsa zaten kendileri zarar görecek ve vatanımız da bundan çok fazla etkilenecektir. bizim görevimiz karışıklık yaratmak diil, bizim görevimiz dinimizi layıkıyla yaşamak yaşatmak we vatanımızı kanımızın son damlasına kadar savunmak! unutmayalım bu devlet dualarla kuruldu. yani manevi güçlerle maddi deil. bunu sende biliyorsun zaten. bizler de onların üzerine gitme yolunu seçersek onlar daha fazla azar. bırakalım kendi kanlarında boğulsunlar
.
/
12-01-2007, 11:43
yuhh şerefsiz yaaaaaaa bunun kafasını koparmak gerek geri zekalı herıf sen kımsın kı
turbanlılarla konuşulmuyacak sen kımsın ki
ya varya ne diyecegımı bılmıyorum
acayip sinirim bozuldu yaa
.
/
12-01-2007, 11:44
bu yapılanları kim yaparsa yapsın, bu tamamen bölücülüğe gireR!!! bırak bu bölücülüğün bir paçası bari SEN olMA!
.
/
12-01-2007, 11:45
ya bu ne düşmanlık nsl örğütlenme şok oldum ya allah belalarını versin
çok üzüldüm ya
[COLOR=#000000]
.
/
12-01-2007, 11:53
hiç bir şey yapamazlar onlar kımkı kadınların baş örtülerini çıkaracaklar it ürür kervan yürür........ aynen
dedigim gibi olucak köpekten başka bir şey degiller
.
/
12-01-2007, 11:54
Cvp: Kemalistlerin Gerçek yüzü ortada
adamların gerçek yüzü ortada işte. bunlar tamamen şer...leşip Avrupanın satılmışları olmışlar.
Muhammed Unutma Küfür tek yumruktur. Küfürde birleşen çoktur o konuda gördüün gibi..
Allah Hidayet nasip eylesin böyle İnsanlıktan Acizlre
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
15-01-2007, 15:51
Bismillah:böle bişeyden haberdar olmak yanlış değildir kanımca.insan düşmanını bilmeli,tanımalı.burda biz hoş girişecek değiliz onlara
ama monoton islami konuların dışında medeni bedevileride tanımamız gerekir.Farkındaysanız yapılan yorumlrda genelde herkes şaşırmış bi halde,yani habersiz.ii olmuş.Allah razı olsun Liva kardeşim.biz deyince radikallik olur.ama onlar yapınca hoşgörülük olur.(kimse sözüme alınmasın,sadece fikrim)oysaki görcemizi gördük.geriye hoşş kaldı.evengalist ol,kemalist ol,yahudi ol,veya Abd,ingiltere,fransa bayrklı etiketler,markalar kullan,amblemelr tak radikallik olmaz.malum medeni insan(!)onlar,oysa hizbullh,humeyni,hamas de veya bi çeçen bayrağı as odana hemen radikal olursun.neyse.adı radikallikse bende radikalim.sustukça Necip fazılın deyimiyle ayakalarını uzattılar.İslam dinin kimse yok edemez.çünkü o Allahı'ın dini,onu Allah korur.böle sinekçiklerde sadece mide bulandırır.oysaki biz vercemiz hesabı düşünelim.Haksızlık karşısında susan ,hakkıyla birlikte şerefinide kaybeder.vesselam.
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'
.
/
15-01-2007, 18:55
konuyu ekleyen kişi çalışma demiş kardeş çalışma değil ya şerefsizlik adilik köpeklik başka bişey değil bu. siteye üye oldum yorum yazacaktım vazgeçtim ama şimdi yazacam şerefsizlere
[STRIKE]
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.
/
15-01-2007, 19:31
sakına o siteye üye olup bişi anlatmaya çalışmayın onlar beyinleri alınmış geri zekalılar topluluğu anlamıyorlar bişeyden. onlar birer pislikler.....
[STRIKE]
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.