{EDITOR=<br>BU GÜN 2<br> MART RİZENİN KURTULUŞU<br>EDITOR}
![[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]](http://img520.imageshack.us/img520/7853/frvdf1ys1zjnz4.jpg)
.
{EDITOR=<br>BU GÜN 2<br> MART RİZENİN KURTULUŞU<br>EDITOR}
![]() .
{EDITOR=Memleketinin kurtuluş gününü kutluyorum..Her ne kadar silahla, kanla,mücadele ederek, atalarımız tarafından kazanılan güzel ülkemiz, vatan sevgisi bilmeyen bazı soysuzlar tarafından yabancıların silahsız işgaline bırakıtıysa da….! <br>
![]() ![]() ![]() ![]() (En son düzenleme: 08-03-2007, 18:05 EşkiyA.) .
{EDITOR=<DIV>kutlarım kardeşim,</DIV><DIV> </DIV><DIV><DL><DD>Çayelinden öteye, <DD>Gidelum yali yali. <DD>Sırtındaki sepetun, <DD>Ben olayım hamalı. ha</DD></DL><P><BR></P><DL><DD>Sepetumun ipleri, <DD>Keseyi omuzumu. <DD>Aç beyaz pestemali, <DD>Bir göreyim yüzünü. </DD></DL><P><BR></P><DL><DD>Karlı tepeden beri, <DD>Yeşil çay bahçeleri, <DD>Çay filizi toplayı, <DD>Peştemalli kızlari oyy hatta ben şu anda çok sevdiğim bu türküyü söyliyerek kutlayrum
![]()
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin??? .
{EDITOR=kayranalan.<br>teşekkürler bu türküyü çok severim<br>EDITOR}
![]() .
{EDITOR=<DIV>toprağım geç oldu ama bende karadenizliyim memleketinin kurtuluş günü hayırlara vesile olsun mevla bir daha düşmanların eline geçmesine izin vermez inş</DIV>EDITOR}
![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] .
{EDITOR=bende geç gördüm kusura bakmayın... Rabbim o güzelim toprakları slahsız işgale bırakan soysuzları alsın başımızdan
![]()
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
{EDITOR=<DIV>kuzen anladığım şeyse katılamayacam kusura bakma kardeş
![]() ![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] .
{EDITOR=teşekkürler<br>arkadaşlar<br>hepinizezorlusevdam neye katılamıycaksın anlamadım ama neyse sende sağol<br>EDITOR}
![]() .
toprağım geç oldu ama bende karadenizliyim memleketinin kurtuluş günü hayırlara vesile olsun mevla bir daha düşmanların eline geçmesine izin vermez inş
![]() .
teşekkürler hüzün çiçeği geç olsun güç olmasın .
![]() toprağım sen neresinden k deniizn? ![]() . |