Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Bir zehirli bir bulut sarmış ülkemi ( kendi şiirim)
Konuyu Değerlendir
  • 9 Oy - 4 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 3

{EDITOR=<DIV><TABLE id=table1 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD style="FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" vAlign=top height=132><DIV align=center>Nasıl olur vicdana haykırı<BR>Islama, ırkıma, millete karşı<BR>Nasıl olur geçmişimize karşı<BR><BR><B>Bir zehirli bir bulut sarmış ülkemi<BR>Kardeşlerimi milletimi geleceği zehirliyor<BR>İmandan uzak,<BR>Islama düşman insan yetiştiriyor<BR>Nasıl olur neden kimse görmüyor<BR>Babalar kahvede,camide,dernekte<BR>Ne ye yarar ne ye yarar<BR>Düş çocuğunun peşine<BR>Biliyorsun ki hayat sahte <BR>Her yerde tuzak <BR>Her yerde yalan<BR>Bakarsın çıkar kandıran <BR>Kim bunları uyandıran<BR>Hani nerde yok <BR>Sen de olmazsan<BR>Kim bilir kim var yanında <BR>Belki şuan kuyusunu kazıyor<BR>Değilse eğer geç olmadan<BR>Sarılalım sımsıkı Kitaba<BR>O bize doğru yolu gösteriyor<BR>O yol var ya zehirleri yok ediyor</B>.<BR><BR><BR>AskSairi 01-11-<B>2000</B></DIV></TD><TD style="FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" vAlign=top background=http://img90.imageshack.us/img90/700/mercekarka6nq9.gif height=132></TD></TR><TR><TD style="FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"></TD></TR></TBODY></TABLE></DIV>EDITOR}

Alıntı
.
Konu: 1,019

{EDITOR=çok güzel bir şiir özetlemiş halimiz... yüreğine sağlıkEDITOR}
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.

{EDITOR=<DIV>7 yıl önce yazmıştım bu şiiri 21 yaşında</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV><STRONG>Marîz[ (dertli, hastalıklı]) bir asrın, hasta bir unsurun,<BR>[ esas, kök] alîl bir uzvun[İlletli bir organın)&nbsp; &nbsp;reçetesi; ittiba-ı Kur’andır.<BR></STRONG>&nbsp;(Said Nursi Mektubat sh: 468)</DIV>EDITOR}

Alıntı
.

{EDITOR=
AşkŞairi demiş ki:<div>7 yıl önce yazmıştım bu şiiri 21 yaşında</div><div> </div><div> </div><div> </div><div><strong>Marîz[ (dertli, hastalıklı]) bir asrın, hasta bir unsurun,<br>[ esas, kök] alîl bir uzvun[İlletli bir organın) reçetesi; ittiba-ı Kur’andır.<br></strong> (Said Nursi Mektubat sh: 468)</div>
<br>çok güzel ifade edilmiş. ama nedense onun yolundan gidenler Kur'an a değilde risaleye önem veriyor. Kur'an ikinci plana bırakılıyor.. bence hiç hoş olmayan bir durumSmiley (29)<br>EDITOR}
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Alıntı
.
Konu: 215

{EDITOR=<DIV>çok güzel yüreğine sağlık </DIV><DIV>&nbsp;</DIV>EDITOR}
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.

{EDITOR=
*ALEmDAR* demiş ki:
AşkŞairi demiş ki:<DIV>7 yıl önce yazmıştım bu şiiri 21 yaşında</DIV><DIV></DIV><DIV></DIV><DIV></DIV><DIV><STRONG>Marîz[ (dertli, hastalıklı]) bir asrın, hasta bir unsurun,<BR>[ esas, kök] alîl bir uzvun[İlletli bir organın) reçetesi; ittiba-ı Kur’andır.<BR></STRONG>(Said Nursi Mektubat sh: 468)</DIV>
<BR>çok güzel ifade edilmiş. ama nedense onun yolundan gidenler Kur'an a değilde risaleye önem veriyor. Kur'an ikinci plana bırakılıyor.. bence hiç hoş olmayan bir durumSmiley (29)<BR>
<DIV>&nbsp;</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>evet maalesef öyle oluyor gibi</DIV><DIV>herhalde yanlış anlama var</DIV><DIV>Üstad Kuranı övüyor ona okuyun ondan şaşmayın diyor</DIV><DIV>SÖzde Ögrencileri de onun kendi yazdıklarını sanıyor&nbsp; </DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>&nbsp;</DIV>EDITOR}

Alıntı
.

{EDITOR=
AşkŞairi demiş ki:<div> </div><div> </div><div>evet maalesef öyle oluyor gibi</div><div>herhalde yanlış anlama var</div><div>Üstad Kuranı övüyor ona okuyun ondan şaşmayın diyor</div><div>SÖzde Ögrencileri de onun kendi yazdıklarını sanıyor </div><div> </div><div> </div><div> </div>
<br>Kur'an ı övdüğü konusu gayet açıkSmiley (18)<br>ama nedense yolundan gidenler onun övdüğü Kitabı değilde onunyazdıgı kitapları birinci sıraya almışlarSmiley (29)<br>Kur'an ı ne kadar övsek azdır zaten. kelimelerimiz yetmez O YÜce Kitabı övmeye<br>EDITOR}

Alıntı
.
Konu: 257

{EDITOR=<DIV>şiirinizi bizlerle paylaştığınız için sağolun. çok güzel olmuş. </DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>B. Siad Nursi&nbsp;risalelerini ve ortamını bende 4 sene öncesinden inceleme fırsatında bulunmuştum. ve gerçekten kendi adıma yazmam gerekirse Hz. Kur' an dan uzaklaştığımı hissettim. Belki öyle düşünmeyenler olabilir. ama ben Hz. Kur' an varken risaleleri okumayı malayani buluyorum. Kur' anımız ve Hadislerimiz bize doğru yolu ; Rabbimize gidecek yolu çok güzel bir şekilde gösteriyor.</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>Selametle</DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???

Alıntı
.

{EDITOR=
kayranalan demiş ki:<DIV>şiirinizi bizlerle paylaştığınız için sağolun. çok güzel olmuş. </DIV><DIV></DIV><DIV>B. Siad Nursi risalelerini ve ortamını bende 4 sene öncesinden inceleme fırsatında bulunmuştum. ve gerçekten kendi adıma yazmam gerekirse Hz. Kur' an dan uzaklaştığımı hissettim. Belki öyle düşünmeyenler olabilir. ama ben Hz. Kur' an varken risaleleri okumayı malayani buluyorum. Kur' anımız ve Hadislerimiz bize doğru yolu ; Rabbimize gidecek yolu çok güzel bir şekilde gösteriyor.</DIV><DIV></DIV><DIV>Selametle</DIV><P>
</P><P>&nbsp;</P><P>rizele okumaktan zarar gelmez elbette yeterki kuran ve hadislerlen önce gelmesin</P><P>ektra olarak Risalededende faydalana bilinilir</P><P>yemekten sonra meyve misali</P><P>&nbsp;</P><DIV></DIV>EDITOR}

Alıntı
.

{EDITOR=
AşkŞairi demiş ki:<p> </p><p>rizele okumaktan zarar gelmez elbette yeterki kuran ve hadislerlen önce gelmesin</p><p>ektra olarak Risalededende faydalana bilinilir</p><p>yemekten sonra meyve misali</p><p> </p><div></div>
<br>evet zarar gelmez tabiki.. ama yemekten sonra meyve ayarını yapabilseler bu dediğin olur ama.. üniversite çevremdekilerden gördüğüm hep yemekten önce meyve oldu.. yemegi hiç tatmamış olup meyveye devam edenleride çok gördümSmiley (29)<br>EDITOR}

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.