Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Yanarım sana
Konuyu Değerlendir
  • 13 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 564

{EDITOR=<DIV><SPAN class=postbody>Geceyi sana yazdım, sızımı sana <br>Tutundum küsen sesine, teline tutundum <br>Çaktım ateşi sesime, ateşi tenime <br><br>Ay aydınlık sana yandım <br>Gülen yüzüne yandım <br>Yanarım sana <br><br>Sensizim, sana koştum iklimler boyu <br>Uykular, yanan liman, uykular haram <br>Bir vapur geçer, dalgasında savrulan ben <br><br>Dön yürek yurduma <br>Gurbet tenime dön <br>Yanarım sana <br>--- <br>Soğuk bir kış akşamıydı sanırım, "Asi ve Mavi" birde ince <br>kitap, ilk yılbaşı hediyem. Ne bir satır cümle kaldı aklımda o <br>ince kitapdan. Nede başka ezgi "Geceyi sana yazdım"dan başka Asi ve <br>Mavi'den. <br><br>Yıllar yıllar geçti üzerinden, ne zaman bir imkansızı düşlesem <br>"Geceyi sana yazdım" ilk günki sıcaklığıyla ısıtır <br>düşlerimi.<br></SPAN></DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.