/
29-04-2007, 17:06
Kaynana
{EDITOR=<DIV><FONT face="Comic Sans MS" color=#7f007f size=3>Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve asik oldugunu,<br>evlenmek istedigini ve tanistirmak istedigini söyler. <br>Ama sadece eglence olsun diye ev e 3 kiz getirecegini <br>ve annesinin evlenecegi kizi tahmin etmesini ister. <br><br></FONT><FONT face="Comic Sans MS" color=#7f007f size=3>Ertesi gün 3 güzel kizla eve gelir.<br>Otururlar, bir süre sohbet ederler.</FONT><br><br><FONT face="comic sans ms"><FONT size=3><FONT color=#7f007f>Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar <br>"Tahmin ettin mi"diye.</FONT></FONT></FONT><br><br><FONT face="comic sans ms"><FONT size=3><FONT color=#7f007f>Anne duraksamadan cevap verir: <br>" Ortadaki kizilsaçlı."</FONT></FONT></FONT><br><br><FONT face="comic sans ms"><FONT size=3><FONT color=#7f007f>Genç hayretle annesine sorar: <br>"Inanilmaz, nasil bildin?"</FONT></FONT></FONT><br><br><FONT face="comic sans ms"><FONT size=3><FONT color=#7f007f>Anne cevap verir: <br>"Bir tek ondan hoşlanmadım.."</FONT></FONT></FONT> <!-- / message --><!-- sig --></DIV>EDITOR}
[COLOR=#000000]
.
/
18-05-2007, 11:45
Cvp: Kaynana
{EDITOR=<P align=center><B><FONT face="Arial Black" color=#8064a2 size=+1>.: Hamile Kadin :.</FONT></B></P><P align=center><FONT face="Arial Black" color=#8064a2>Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak: <br>- Ne var sizin karninizda teyze, <br>Kadin: <br>- Çocugum var evladim, diye cevap verir. <br>- Sizin çocugunuz mu? <br>- Evet <br>- Onu seviyor musunuz? <br>- Evet <br>- Çok mu seviyorsunuz? <br>- Evet evladim. <br>- Öyleyse neden yediniz?</FONT></P><P align=center><FONT face="Arial Black" color=#8064a2>************</FONT></P><P align=center><FONT face="Arial Black" color=#8064a2>İMAM</FONT></P><P align=center><FONT face="Arial Black" color=#8064a2>Köyün birinde imam bir köylünün kizina asik olmus.Bakmis böyle olmayacak annesine babasina söyleyip kizi istetmis.Ama ne yazik ki kizi vermemisler.<br>Bunun üzerine imam çok üzülmüs.Bu halde camiye gitmis ve ezan okumadan önce 'TÜM SEVIPTE KAVUSAMAYANLARA GELSIN' demis....</FONT></P>EDITOR}
[COLOR=#000000]
.
/
18-05-2007, 13:14
Cvp: Kaynana
{EDITOR=<DIV>teşekkkürler</DIV>EDITOR}
.