{EDITOR=<DIV>Susuyorum.......<br><br>Her zaman olduğu gibi, konuşmuyor dilim, anlatmıyor gözlerim seni nasıl<br>delice hiçbir karşılık beklemeden sevdiğimi<br>Belki de kelimeler yetersiz kalıyor , vermiyor sevgimin değerini . Belki de<br>bakışlar anlamsız kalıyor düşüncelerimin yanında , belki de gönlüm seviyor<br>bu acıyı, tatlı geliyor yüreğime seni karşılıksız sevmenin acısı………<br><br>Çözemiyorum....... ve<br><br>Susuyorum......<br>Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için<br><br>Susuyorum ......<br>Sevdaya susamış kalbimin çığlıklarını içime gömerek<br>Susuyorum .....<br>Hançer gibi saplanmış düşüncelerimi beynimden silerek<br>Susuyorum .....<br>Düşmanca bakışlarının fırtınasına göğsümü gererek<br><br>Susuyorum ......<br>Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için<br><br>Susuyorum .......<br><br>Sana bu güne kadar tek kelime söylemeden sustum.......<br>Beni sevmediğini bile bile sustum.....<br>Seni karşılıksız sevdiğimden sustum.......<br>Ve yine <br>Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için<br>Susuyorum ..................<br><br>(alıntı...)<!-- / message --><!-- / Post extension --></DIV>EDITOR}
"Annesinden doğarken tertemiz teslim aldığı gırtlağını 60-70 yılsonra sigara yüzünden Azrail'e soba borusu gibi teslim etmenin emanetehıyanet sayılacağını fark etmeli.....
63 yıllık ömründe hiç karnı doymayan Peygamber'in ümmeti olarak aşırı beslenme yüzünden sarkan göbeğini fark etmeli insan...
Yarabbi dünyayı kalbime koyma....elimden de alma!!
SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHAN
63 yıllık ömründe hiç karnı doymayan Peygamber'in ümmeti olarak aşırı beslenme yüzünden sarkan göbeğini fark etmeli insan...
Yarabbi dünyayı kalbime koyma....elimden de alma!!
SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHAN
.