Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Zigon Sehpa(Ağlama Yar)
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 3.5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 215

{EDITOR=<DIV><SPAN class=anayazi style="COLOR: #cc0000" ="lbl"><STRONG><FONT color=#17365d>Bu gün ordaydım? <br>Aynı yerde, aynı evde? <br>Aynı kapıdan girdim içeri. <br>Tesadüf bu ya aynı anahtar kalmış bende. <br>Sandalyede yeleğini unutmuşsun, <br>Masada kahkahanı, <br>Mutfakda bardağını. <br>Salonda duruşunu unutmuşsun. <br>Sonra yan odada hıçkırığını, <br>Koridorda gözyaşlarını. <br>Kapıda çarpıp çıkışını unutmuşsun. <br>Bir çiçeğin zehri düşmüş zigon sehpaya. <br>Bir rujunun rengi düşmüş oval aynaya. <br>O kavgadan arta kalan kırık bir vazoyla. <br>İkimizin kalbi düşmüş tozlu balkona? <br>Duvardaki resminde gülüşün kalmış. <br>Son içtiğin fincanda dudak izlerin. <br>Portmantonun yanında gidişin kalmış. <br>Kapıda bıraktığın ayak izleri. <br>Yastığının üstünde saçını buldum. <br>Posta kutusunda mektuplarını. <br>En son dinlediğin şarkını buldum? <br>O hicazda kalmış göz yaşlarını. <br>Yazan böyle yazmış demek şarkıyı. <br>Nasıl anlam buldu sen olmayınca <br>Neyleyim köşkü, neyleyim sarayı? <br>İçinde salınan yar olmayınca? </FONT></STRONG></SPAN><SPAN class=anayazi style="COLOR: #cc0000" ="lbl"><STRONG><FONT color=#17365d></DIV><DIV><br>Bedirhan Gökçe <br></DIV></FONT></STRONG></SPAN>EDITOR}
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.