Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Çocuklardan Bush'a mesaj
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 3.44 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

Çocuklar "Başkan Bush'a bir mesaj yazmak isteseydiniz, nasıl birşey yazardınız?" sorusuna ne cevap verdi?

İşte miniklerin anket cevaplarından seçmeler:

1- Sevgili Bay Başkan:

Başkan olunca ne kadar para kazanılıyor?Lütfen yazar mısınız, çünkü fazla değilse ben o zaman dişçi olucam .Timothy U., 7 yaşında. Jamestown, NY

2- Sevgili Bay Başkan:

Kongrede çok arkadaşınız var mı? Annem tek arkadaşınızın başkan yardımcısı olduğunu söyledi, çok üzüldüm.Richard D., 8 yaşında, Greenwich, CT.

3- Sevgili Bay Başkan:

Birgün bir kadın başkanımızın olmasını çok isterim, ama umarim o benim kızkardeşim olmaz.O herkesi çıldırtır. Hem demokratlara hem cumhuriyetçilere kafayı yedirtir.Bir vatandaş, Lawrence K., 8 yaşında, Atlanta, GA

4- Sevgili Bay Başkan:

En sevdiğiniz kitap hangisi? Annem İncil olduğunu söyledi çünkü sizin Tanrı'ya bol bol dua etmeniz gerekiyormuş..Kimberly W., 8 ya$inda, Meriden, CT.

5- Sevgili Bay Başkan:

Kongredekiler bütün gün ne yapıyor? Babam dedi ki siz bütün gün kafa kafaya verip millete nereden ne sorun çıkaracağınızı konuşuyormuşsunuz.Ralph N., Palm Beach, FL.

6- Sevgili Bay Başkan:

Pazarları kiliseye gidiyor musunuz? Annem sizi televizyonda her gördüğünde "Başımızda bu adamla Tanrı yardımcımız olsun" diyor da.Melissa, 9 yaşında, La Fayette, IN

7- Sevgili Bay Başkan:

Umarım bir sonraki seçimleri de siz kazanırsınız. Çünkü çok güzel konuşuyorsunuz,kimse birşey anlamıyor ama olsun.Tracey O., 10 yaşında, Green Valley, AZ

- Sevgili Bay Başkan:

Sevgilim Betsy'le evlendiğimiz zaman düğünümüzü Beyaz Saray'da yapmak istiyoruz. 20 yıla kadar evleneceğiz. Haberiniz olsun istedik.Peter N., 7 yaşında, Bismarck, ND

10- Sevgili Bay Başkan:

Kaç numara ayakkabı giyiyorsunuz? Büyükbabam gecen ay öldü, ayakkabılarından bir çifti size göndermek istiyoruz. Kahverengi mi seversiniz siyah mı? Göndermeden önce parlatacağımıza da söz veriyoruz.Joey P., 8 yaşında, Erie, PA

11- Sevgili Bay Başkan:

Kızarkadaşım Alyssa cumhuriyetçi ama ben demokratım. Bir demokratla bir cumhuriyetçi evlenebilirler mi? Ben 12 yaşındayım kızarkadaşım da 11. 18'imize gelmeden bize cevap verirseniz çok seviniriz.Ryan C., 12 yaşında, Philadelphia, PA

12- Sevgili Bay Başkan:

2 yıldır annem bana zorla piyano dersi aldırıyor. Başkan Nixon da piyano çalıyormuş annem hep öyle diyor. Siz de o çalıyor diye piyano çalıyor musunuz? Lütfen anneme birşey yazın beni rahat bıraksın. Artık bıktım.Sizin sözünüzü dinler çünkü sizi çok seviyor.Teşekkür ederim.Melissa E., 10 yaşında, Shaker Heights, OH
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 480

amerikalıların hepsi salak

adama soramamışlarmı

-- sizin gerizekalı ve gaddar oluşunuz genetik mi sonradan mı oldu? diye
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 0

böyle başkana böyle halk baş nereye giderse ayaklarda oraya gider.

Alıntı
.
Konu: 313

Smiley (28) genetik bence Smiley (28)

Alıntı
.

zaten amerikan başkanlarının içinde IQ seviyesi en düşük olanlardan birisi bu kadar gerizekalı olmasına rağmen bu kadar kötülüğü nasıl yapıyo anlamıyorum insanlığa

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 27

bunlar toptan beyinsiz. (diyeceksiniz nasıl süper güç onlar değil aslında israel süper güç onlar sadece kukla)
Kan damladı ve kök saldı kayada,
Sildik kanı kılıçlardan ince beyaz yenlerimize,
Artık silahımız kalmadığında
Kaburgalarımızdan birini çıkaracağız
Ve bir kılıç yapacağız ondan.

CEVAHİR SİPAHİ

Alıntı
.

mutlugenclik demiş ki:bunlar toptan beyinsiz. (diyeceksiniz nasıl süper güç onlar değil aslında israel süper güç onlar sadece kukla)

Smiley (5)

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 27

YANLIŞ BİŞEY Mİ SÖLEDİM
Kan damladı ve kök saldı kayada,