istediğiniz programlar varsa buradan istek yapabilirsiniz...
.
istediğiniz programlar varsa buradan istek yapabilirsiniz...
.
mp3 kesme programi...mp3 olarak kaydetecek
.
buradan buyur kardeş...
http://www.huzurforum.com/showthread.php?tid=835 inşallah işe yarar!! (En son düzenleme: 25-06-2006, 11:02 psychomax13.) .
resim düzenleme programı...örnegin bir resimde istemedim kısımları silme...gerçi istemedigim kısmı silmek degilde arka plana itme gibi bir şey...
.
bunun için ben sana anca en basitinden photoshop u(gerçi profedyonel bir resim düzenleme programıdır..) tavsiye edebilirim... indirebileceğin link adresi ise:
buradan indirebilirsiniz..... .
internette dolaşırken ikide bir reklam sayfaları açılıyor yada ekranın yanında çıkıyor ve gitmiyor bunları engelleyecek kullanışlı bir program varmı?dili türkçe olursa sevinirim
. Alıntı: internette dolaşırken ikide bir reklam sayfaları açılıyor yada ekranın yanında çıkıyor ve gitmiyor bunları engelleyecek kullanışlı bir program varmı?dili türkçe olursa sevinirim sana mozilla Firefox kullan derim tarayıcı olarak.. hem daha hızlı hem de kullanışlı.. ya da olmadı internet explorer 6 kullanabilirsin.. buradan firefox u indirebilirsin... buradan da internet explorer 6 yı indirebilirsin... ancak eğer sizde zaten windows xp yüklü ise onda kuruludur buy internet explorer. o nedenle firefox u tavsiye ederim.. kesinliikle açılır pencereleri engeller.. yani reklamları .
Firefox kullanıyorum ama bazen yanda açılan reklamları engellemiyor
.
ben gif yapmak için kullanışlı süresiz bi program arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim...
. efsane demiş ki:ben gif yapmak için kullanışlı süresiz bi program arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim... süresiz programlar forumda verilmiyor bu yasak.. ancak süreli bir programı indirirsin crek programıyla süresiz hale getirebilirsin... saygılar
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . |