Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
"O" insan icin yapmam dediginiz neleri yaptınız?
Konuyu Değerlendir
  • 13 Oy - 2.23 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

Dogru olduguna ınandıgınız bır ınsan icin (tabiki karşı cins) yapmam dedıgınız neleri yaptınız?
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 458

hmmm....!! aslında karşımda öyle birisi hiç olmadı biliyorumusun?? Smiley (29) ama önemi yok! Smiley (18) elbet bir gün doğru insan karşıma çıkacaktır!!..

Alıntı
.

dogru oldugunu düşündügün insana karşı normalde yapmam dediğin birçok şeyi yapıyorsun.
eger o senin için dogru insansa sen böyle inanıyorsan onun istekleriyle bir başkasının istekleri arasında çok fark olur. bir başkası istediginde sana son derece ters gelen bir şey o istediginde ters gelsede onun istedigi için yaparsınSmiley (26)

saygılar
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Alıntı
.
Konu: 34

teşekkürler........

Alıntı
.
Konu: 17

mademki burası itiraf bölümü ve böyle bir soru varişte itiraf ediyorum...

Dogru olduguna ınandıgınız bır ınsan icin (tabiki karşı cins) yapmam dedıgınız neleri yaptınız?

-doğru olduğuna inandığım insan için yapmam dediğim birçok şeyi yaptım işimi bıraktım o insanın olduğu şehire geri döndüm.
-sokaklarda kız peşinde dolaşmak adetim değildi ama gece saat 12 de sırf yüzünü görebilmek için sokakları arşınladım.
-ailesini göze alıp onu görebilmek için onuda beni tabiki her gittiği yerde bende vardım.
-onun için ömrümde yapmadığım ve yukarıda saydığım şeyleri yaptım ve daha fazlasını...nerdeyse ailemden bile vazgeçtim diyebilirim

Alıntı
.
Konu: 16

yapmam dediğim hiç birşeyi yapmam!!!! hele de karsı cins için Smiley)
dünyanın merkezi benimm!!!

Alıntı
.

eylül demiş ki:yapmam dediğim hiç birşeyi yapmam!!!! hele de karsı cins için Smiley)

büyük konuşma kardeş... ben bi defa büyük konuştum iki defa büyük büyük acısını yaşadımSmiley (18) sende öyle olmayasınSmiley (18)

Alıntı
.
Konu: 7

yasakçı zihniyete karşıyım arkadaş .allahtan başkasının yapma dediğini yaparım elbet gerçi cenab ı allahın da yap veya yapma dediklerine pek dikkat eden biri değilim . yaratanın isteklerine uyamazken yaratılmışın kilere uymak münkün mü
şimdiye kadar olmadığı için (öyle birisi ) olduk tan son ra da yaparım heralde Smiley (28)
ezelden kırılmış kalemim,
seni sevmekse kaderim.

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.