/
05-11-2007, 20:35
derler ki insan hayatta neyi kınarsa...
derler ki insan hayatta neyi kınarsa ölmeden o şey başına muhakkak gelir.şimdi bu sözün doğruluğunu test edelim ve bakalım ömrümüz boyunca en çok kınadığımız hangi şey başımıza geldi?
ALLAHAISMARLADIK...
.
/
05-11-2007, 20:41
RE: derler ki insan hayatta neyi kınarsa...
yaa o zaman ben kimi kınadımda bu geldi başıma [okul]
.
/
05-11-2007, 21:07
bence bişeyi kınamk için önce onu görmen gerek oysa sen hiç görmrmiştin dimi
anlıycan senin ki tamamen tevafuk
ALLAHAISMARLADIK...
.
/
06-11-2007, 11:22
Kınama değil ama aklımdan geçen şeylerle mutlaka karşılaşıyorum...
en basiti msl, bilgisayarda bir hatayı merak ediyorum böyle birşey olabilir mi diye ve bir kaç gün sonra o hata ile karşılaşıyorum. bu düşünceler yüzünden kaç defa bilgisayarım çöktü
hatta şuan bu bilgisayarda çökmüştü ve vista kurdum. vistada kullanmam gereken programları çalıştırmadıgı için tekrar xp kuracagım birazdan
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
06-11-2007, 11:34
ya benim başıma çok gelir onun için başkalarını eleştirmemek yorum yapmamak için çok çaba harcıyorum.
örneğin öss ye bi kaç yıl hazırlanıp kazanamayanları en azından yerleşemeyenleri çok eleştirirdim bu kadar aptallık olurmu derdim, zaman geçti benim öss yıllarıma geldi 3 yıl girip her yıl 340 üzerinde puan almama rağmen yanlış tercihten,ailevi nedenlerden,ve devletin meslek liselerine uyguladığı puan sisteminden kala kala açık öğrt.e kaldım ve kandimi üniv. sınavı yüzünden kendimi o eleştirdiklerim gibi hissetmeme neden oldu
[COLOR=#000000]
.
/
06-11-2007, 11:35
ayrıca tşkrler çok güzel bi konu açmışsın
[COLOR=#000000]
.
/
12-05-2008, 15:40
ya ben genelde neyi yapmam desem yada yapmaktan korksan yapıom yani bu konuda berbat bi durumdayım....
.