Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
HUDUTU GEÇEN ANLAR
Konuyu Değerlendir
  • 13 Oy - 3.15 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 109

BAZEN GÜN İÇİNDE ÖYLE ŞEYLERLE KARŞILAŞIRIZ Kİ SABIR BARDAĞINA SON DAMLA DÜŞMÜŞ GİBİ OLUR.ÖFKE DAMARLARIMIZDA KAN YERİNE DOLAŞMAYA BAŞLAR.ŞİMDİ ANLATIN BAKALIM BU GÜN SABRINIZI TAŞIRAN OLAY NEYDİ VE SİZ NE ŞEKİLDE DAVRANDINIZ?
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 109

KONUYU AÇAN KİŞİ OLARAK İLK METNİ DE BEN YAZAYIM .BUGÜN AKŞAMA KADAR DELİ GİBİ ÇALIŞTIM .AKŞAM KENDİNİ BENİM AMİRİM ZANNEDEN(?) (!) BİRİ TUTUP BENİM ELİMDE OLMAYAN SEBEBLERLE YAPAMADIĞIM BİR İŞ İÇİN_Kİ AKŞAMA KADAR BUNUN HALLOLMASI İÇİN DE UĞRAŞTIM_ BANA BİR KAÇ KİŞİNİN İÇİNDE OLUMSUZ BAZI ŞEYLER SÖYLEDİ VE TAVRI DA HİÇ HOŞ DEĞİLDİ.İNANIN ÖFKEDEN ELLERİM BİLE KIZARDI. PEKİ BUNA KARŞILIK BEN NE YAPTIM SADECE EN SİNİRLİ BAKIŞIMLA KAŞIMI KALDIRIP SORDUĞU SORUYA YANIT VERDİM .VE ODADAN ÇIKTIM.BAZI SEBEBLERLE KENDİMİ SAVUNAMADIM .HALA OLAY AKLIMA GELDİKÇE SİNİRLENİYORUM.
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.