Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Ulead Gif Animator 5.05
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 3.81 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

Ulead GIF Animator programı, web sayfalarınıza muhteşem animasyonlar yapmak için kullanılır. Program ile değiik imaj şekilleriyle görebilirsiniz. Yaptığınız işleri hemen kaydedebilirsiniz. Anlık zoom yapabilirsiniz, ayrıca yaptığınız animasyonları AVI, QuickTime formatında da kaydedebilirsiniz. Bir çok ödül almış bu programı mutlaka deneyin.

Özellikleri:
-Animasyon sihirbazını kullanarak kolay bir şekilde gifler oluşturabilirsiniz.
-Video dosyalarınızı gif olarak kaydedebilirsiniz.
-Resimler, hareketli yazılar ve Ulead PhotoImpact objelerini kullanarak animasyonlar hazırlayabilirsiniz.
-Yazılarınıza ve resimlerinize programla birlikte gelen efektleri kullanarak gifler oluşturabilirsiniz.
-Sahne temelli çalışabilirsiniz.
-Yazılarınıza gölgelendirme, neon lamba, yanıp sönme gibi efektler ekleyebilirsiniz.
-Video geçişleri ve video filtreleme yapabilirsiniz.
-Özel sıkıştırma sistemi ile görüntü kalitesini bozmadan giflerinizi sıkıştırabilir ve az yer kaplamalarını sağlayabilirsiniz.
-Sıkıştırma oranını kendiniz belirleyebilirsiniz.
-Gif formatının haricinde avi, autodesk animasyon, mov (quicktime), mpeg formatlarında kayıt yapabilirsiniz.
-Flash formatında (swf) animasyonlar hazırlayabilirsiniz.
-Oluşturduğunuz gif dosyalarını html dosyalarınıza aktarabilir ve böylelikle webde yayınlayabilirsiniz.
-Animasyon hazırlarken önizleme yapabilirsiniz.
-Gif dosyalarındaki sahneleri ayrıştırarak jpeg ve png formatlarında kaydedebilirsiniz.
-Oluşturduğunuz ve çalıştığınız objeleri Ulead PhotoImpact ve Photoshop nesneleri olarak kaydedebilirsiniz.

[hide]
---:::::BUYRUN BURDAN:::::----[/hide]
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 458

işte budur.. bu program bana da lazımdı... teşekkürler!!

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.