Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
dostun sitemi öldürür derler ya hani ,demek ki doğru...
Konuyu Değerlendir
  • 14 Oy - 2.86 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 109

Zamanın birinde bir çiçekçi dükkanı varmış.....çiçekçi, dükkanına her gün yeni bir çiçek tohumu getirir ve ekermiş...bir gün bir kır papatyası tohumu getirmiş,ekmiş..tüm çiçekler bir arada yaşayıp giderlerken..bizim papatya..
çok narin olduğu için en ufak bir rüzgarda sağa sola yalpalarmış...bir gün yine öyle yalpaladığı zaman yanındaki saksıdan nergis; ben senin saksına geleyim bana yaslanırsın demiş papatyacık buna çok sevinmiş..gel zaman git zaman nergisle papatya çok iyi dost olmuşlar...hatta arkadaş canlısı papatyanın rüzgarda savrulan tohumları başka saksılara da gitmiş fakat diğer çiçekler papatyayı saksılarında istememişler...her defasında nergis ona; üzülmemesini...her zaman yanında olacağını söylermiş...papatyacık geceleri nergis uyuyunca yapracıklarını göğe uzatır..dua edermiş...çiçekçi nergisi satmasın diye...bir gün şiddetli bir rüzgar esmiş......papatyanın ince vücudu dayanamamış ve nergise hızla çarpmış...nergis birden kızmış...papatya yalvarmış...istemeden oldu...rüzgar çok şiddetliydi tutunamadım demiş ama...nergis in gözü hiç bir şey görmemiş..ve papatyanın incecik sapı gibi ince olan yüreciğini kırmış...parçalamış...papatya küsmüş...boynunu bükmüş....usulca köklerini toplamış...esen bir rüzgarın sırtına binmiş...kırlara doğru çekmiş gitmiş...şimdi her ilk baharda kırlarda açan...esen rüzgarlarda..şarkılar söyleyen kır papatyaları, duyabilen herkese bu hikayeyi anlatır...

ama asla bir çiçekçi dükkanında yaşamazlar.....
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 130

AAA NERGİSTE YANİ RÜZGAR ÇOK ŞİDDETLİYMİŞ NE KIZIYON HEMEN YAA ÖLE DOST OLURMU HİİİÇÇ :hıhı BERRAK KIZDIN DEMİ Smiley (18)
ELİNE SAĞLIK GÜZELMİŞ...
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.
Konu: 67

DOSTUN SİTEMİ ÖLDÜRMÜYO BENİ GENELDE SÜRÜNDÜRÜYO

SEVDİĞİN BİRİNİ KIRACAĞINA Bİ ARABA DAYAK YE HAKKATEN ONDAN İYİ
BEN KIRILINCA DEĞİL KIRINCA DAHA ÇOK ÜZÜLENLER İÇİN SÖYLÜYORUM TABİ..
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.