/
03-12-2006, 19:49
Huzurun Üyeleri Dikkat Lütfen
Sevgili arkadaşlar,
Bebek ve kucuk yasta tecavuzun cana kast olarak degerlendirilip agir muebbet hapis cezasi ile celandirilmasi icin bir yasa teklifi hazirladi. Bu yasa
teklifinin mecliste bir an once gorusulmesine yardimci olmak icin de kendi
web sitesinde bir anket duzenledi. Anket henuz sayfaya eklendi. Siz de bu
yasa teklifini olumlu olarak degerlendiriyorsaniz lutfen ankette oyunuzu
kullaninin.
http://www.tbmm.info/cananaritman
Sizden ricam tanıdık
herkese bunu yaymanız ve bir kamuoyu
oluşturulmasına katkıda bulunmanız.
Bu insanlık dışı olaylara sessiz kalmamamız gerektiğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim
.
/
03-12-2006, 20:00
Cvp: Huzurun Üyeleri Dikkat Lütfen
duyuru için tşkler
kayıtlı tüm üyelere mail olarak gönderilmiştir
sabit konu
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
03-12-2006, 21:50
yurtseven paylaşım için tşk...
bilgi için tekrar tşk hemen başka forumlarada atacam...
(En son düzenleme: 03-12-2006, 21:52 OceaN.)
.
/
03-12-2006, 22:01
binlerce kişiye ulaşmasını sağladım sayılır
en az 500 forum sahibinin bulundugu bir siteye konuyu açarsan işlam tamamdır
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
03-12-2006, 22:15
87 bin kişilik forum sitesine yazdım tamamdır
.
/
21-12-2006, 01:21
tammdır kardşim. Alah razı olsun.Rabbm ıslah etsin. çocuklar hyatta en masum varlıklardır ve en temz.belki size duygusal gelck ama gerçkten tarifsiz.ne olursa olsun çocuk çocuktur.yani masum tertemiz.bnm bi yiğenm var 3yaşında her çocuk benm için o.biz bu vakitlerde ya uyrz veya buralarda geznrz.ama acep bu vakitlrde nerde neoluoyr.düşünmeye yürek var mı sizde..yalvryrm onları rahat bıraksınlar.nasıl yürek nasıl.kimi savaş meydanlarında bombalar altında (biz uçak sesine kulak tıkarz,tabancaya dokunmayz veya ana banmza naz ,sitem ederiz,sadece ekmk değil bi kıyafet değil neler nenler isterizde doymyz)yetimler o yaşta belkide gözlerrnn önnde ana babalarını kaybdyrlar nedemek,ya ıslah evlrnidekiler veya yetimhanelerde veya sokaklarda......elbet bu zulümn sonuda var.hakkatten cennt ucuz değil ,cehenmmde boşuna değil.. bilmem "reis bey"adlı tiyatro eserini okundnz mu Necip fazılın o anlatmış hemde en güzel dille....imkan olsa tüm çocuklara,helede yetimhanelerdekinne annelik,babalık yapsak...Ama Allah Rahmetlidir.onları bizden çok sever yardım eder..söylenecek çok söz var vede çok iş.inş. Rabbm o imkanları verir ve hakknıda veririz.hala anltmdm ya neyse,.selametle kardeşler
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'
.
/
21-12-2006, 10:10
çok sağolun ulaştırıcam
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.
/
21-12-2006, 10:13
teşekkürler paylaşımın için herkes bu konuyu oylamalı sağol
.