Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Erkekler İçin Zaman Geçirmenin 10 Yolu...
Konuyu Değerlendir
  • 10 Oy - 3.1 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 313

Zaman geçirmenin 10 yolu..
1.Eğer bir kız arkaşadaşınız yoksa, hemen aramaya başlayın. Bu aksiyon epey bir vakit geçirtir, hatta ana vakit geçirme kaynağı olarak görülebilir.
2.Eğer bir kız arkadaş bulamıyorsanız, kafanızda bir hatun belirleyin ve ona tapınmaya başlayın. Onu düşünerek vakit geçirebilirsiniz.
3.Kız arkadaş bulduğunuzda aramaya devam edin, oluşan tehlikeli durum, size vicdan azabı çektirecek ve bir heyecan hissi yaratacaktır.
4.Kız arkadaşınız varsa, onunla sürekli kavga ederek hoşca vakit geçirebilirsiniz.
5.Hergün planlı olarak farklı kavga nedenleri araştırın. Ne kadar başarılı iseniz o kadar uzun sürer.
6.Kız arkadaşınız yeniyse, aranızdaki karakter uyuşmazlıklarını çıkarın ve kendi karakterinize benzetmeye çalışın, hem uğraşacak hem vakit geçireceksiniz.
7.Kız arkadaşınızdan ayrılın ! Böylece bir süre acı çekebilir ve içkiye falan başlarsınız, vaktiniz geçer. Aman dikkat edin sıkıntıya düşme olasılığı yüksektir.
8.Evlenin! Evlenmek ilk aşamalarında oldukça iyi vakit geçirtir; ev için, nikah için, para için, balayı için falan uğraşarak vakit geçirin.
9.Boşanın! Bir sürü mahkeme, çeşitli acılar, veraset falan derken hem yaşlanacak hem de vakit geçireceksiniz. Dikkat edin, ruh sağlığı bozma tehlikesi vardır.
10.Evli iseniz, çocuk sahibi olmaya gayret edin, hem gayret sırasında hoşca vakit geçirilebilir, hem de çocuk doğana kadar alışveriş falan yapılabilir.
-Üstte yazılan hepsini sırayla yapın. Ortalama 2-3 yıl acı-tatlı anılı vakit geçirebilirsiniz. En sonunda eski durumunuza geri dönüp, iş hayatı ile ilgili vakit geçirmeye çalı

Alıntı
.
Konu: 1,019

kalsın ben almayım bana fazla geliyo.....

emegine sağlık.. tşklerSmiley (18)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.