Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
hayaLLerim Getirmeyin artık onu ßana.!
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 2.75 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 248

sus!

sen konusma gözlerine bakmak geliyor içimden.

dinle!

beni degil gözlerimi dinle.sözler sussun bu defa.sabah olmamalı.ay şahit olmalı çünkü gitmene.yıldızları tek tek tutturmalıyım peşine...gözlerin gecedeki karanlıgı silip süpürmeli sözleriyle.ama sen gitmemelisin yine.?
saclarımın arasında ki gece karanlıgında kap kara gözlerimi ışıldatmadın bu defa.muhtacım buna.gitme..

bak!

bizim yüzümüzden ne hale geldi ayrılık!!?onu bile beceremedik.ayrıldıgında bir onuru vardır.gittigin zaman geri dönmemek üzere gitmelisin unutma!!

ışıgını ikidebir yollamasana gecelerime ayla.aydınlatmasana her seferinde saclarımın arasındaki karanlık gözlerimi.ayrılık bunun adı.gelip durmasana!benimde her gidişinde su kahrolası dilimi baglasana!baglaki sana GiTME demiyeyim.

yine gitme dememeliyim...

kabul et artık.ayırdın bizi.ayrıldık biz.gecelerimle baş başa bırak beni.artık gelipte alışmamı zorlaştırma.artık şu hayalerime gelipte ayrılıgın kurallarını değiştirme!!

vurdumu yine saat geceye,geldimi yine aglamaklı ayrılık sarkı tınıltılarının akla gelme zamanı...

yalnız bırakın beni hayallerim...
getirmeyin onu bana artık ikidebir...

YALNIZ BIRAKIN BENİİİ Smiley (25) Smiley (25)

[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
(En son düzenleme: 12-09-2006, 11:33 OceaN.) .
Konu: 313

ooof offff ocean aşıkmısın derdın mı var be kardeşım ne bu içimizi yaktın Smiley emeğine sağlık

Alıntı
.
Konu: 458

:"(( :"( :'( Smiley (29)(

Alıntı
.
Konu: 248

Aşıgımmm arkadaş aşık ben aşka aşıgımmmm Smiley
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.