{EDITOR=<DIV><SPAN class=postbody>Benim İçinde MutLu OL..! <br><br>Geceleri üşürdüm ama soğuktan değil... <br>Tutamamaktan sıcağı, tutunamamaktan sıcaklığa... <br><br>Geceler sensiz.. <br>Geceler soğuk.. <br>Sabahlara kadar ayaz geceler.. <br><br>Gülümseyerek bakıyorum geçmişe. Yaşadığımız o güzel <br>günlerin ardından sadece bunu yapabiliyorum. Gülerken <br>ağlıyorum.... Nasıl diye sakın sorma; resimlerimize bakıyorum <br>önce... Yaşadığımız güzel anlar geliyor aklıma gülüyorum. Ama <br>sonra, evet sonra, şimdiki halimize dönüyorum ve gözlerimden <br>yaşlar akıyor... İçimdeki sevgin canlanıyor.... <br><br>Ne yaptıysam yok edemedim bu sevgiyi... Kurtulamıyorum bir türlü. <br>Gün geceye dönüyor bense resimlerimize bakıp, o anları tekrar <br>yaşıyorum... Acı çekiyor ama kurtulamıyorum işte.. <br>Vazgeçemiyorum Senden Birtanem... <br><br>Oysa ne çok demiştim kapılmayacağım, her şeye hazırlıklı <br>olacağım diye. Meğer benimki sadece kendimi kandırmakmış. Ben <br>kendimi sana ilk anda teslim etmişim meğerse. Şimdi ne yapacaksın <br>diye sorma bana sakın, inan bende bilmiyorum çünkü. Yüreğimde sen <br>varken başkasıyla olamam. Başkalarında seni arayıp onları mutsuz <br>edemem. <br><br>Ve Senden Son İsteğim... <br><br>Unut beni... Yeniden doğ bensiz.. Sakın kaybetme yaşama sevincini... <br>Yaptıklarımın acısını belleğinden silerek büyü. Yaralı <br>kalbini sar yarınlarla, yeni umutlarla, yeni sevinçlerle. ilerde seni <br>bekleyen mutluluğa koş, sana hiçbir zaman vermeyi başaramadığım <br>mutluluğa koş.. Yoktur seni benim kadar seven ve sevecek olan, bir o <br>kadarda sana layık olamayan, seni anlayamayan... Ben yaşarım <br>acını, gözlerini hayal eder, biraz daha içer vururum kendimi <br>kelimelere.. Dudaklarına dokunup seni sevdiğimi söylemeyi özlerim <br>ama yaşarım, yaşarım farkında olmadan... Mutlu ol, eksik olmasın <br>yüzünden gülücükler, acılar bulmasın seni. Mutsuzluğumla, bu <br>hayat üzerinde bundan sonra hiç olamayacak olmamla, sensizliğimle <br>yargılayıp affet beni. Cezamı çekiyorum ben. <br><br>Her şeyden vazgeçerken tek vazgeçemediğim sana bir çift sözüm <br>var. Seni Hala Seviyorum, Seni Seviyorum...<br></SPAN></DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...
.