/
06-03-2007, 23:10
BENİM CANIMSIN
{EDITOR=<DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>BENİM CANIMSIN <BR><BR>Sen benim tutkularımsın <BR>Sen benim sevdalarımsın <BR>Kuruyan toprağımda nemsin <BR>Susuzluğumda suyumsun <BR>Gönül bahçemde çiçeğim <BR>Sen benim canımsın. <BR>Sen benim umutlarımsın <BR>Aşk odağımda aşkımsın <BR>Kalbimin atışlarısın <BR>Damarlarımda can suyum <BR>Sen yaşam kaynağımsın <BR>Sen benim canımsın. <BR>Geceleri hayallerimsin <BR>Gündüzleri özlemimsin <BR>Gönül karanlığımda ışığım <BR>Sen benim hayatımsın <BR>Sen benim canımsın</FONT><BR></SPAN></DIV><DIV></DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...
.
{EDITOR=<DIV>bu şiirinize bayıldım çok güzel olmuş sağolun</DIV><DIV> </DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.
/
07-03-2007, 13:45
RE: BENİM CANIMSIN
{EDITOR=<DIV>zorlusevdama hitaben olsun bu şiir tşkrler</DIV>EDITOR}
[COLOR=#000000]
.
/
07-03-2007, 23:35
RE: BENİM CANIMSIN
{EDITOR=<DIV>beğendiğinize sevindim.asıl ben teşekkür ederim arkadaşlar.</DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...
.