Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Benim İçinde MutLu OL..!
Konuyu Değerlendir
  • 11 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 564

{EDITOR=<DIV><SPAN class=postbody>Benim İçinde MutLu OL..! <br><br>Geceleri üşürdüm ama soğuktan değil... <br>Tutamamaktan sıcağı, tutunamamaktan sıcaklığa... <br><br>Geceler sensiz.. <br>Geceler soğuk.. <br>Sabahlara kadar ayaz geceler.. <br><br>Gülümseyerek bakıyorum geçmişe. Yaşadığımız o güzel <br>günlerin ardından sadece bunu yapabiliyorum. Gülerken <br>ağlıyorum.... Nasıl diye sakın sorma; resimlerimize bakıyorum <br>önce... Yaşadığımız güzel anlar geliyor aklıma gülüyorum. Ama <br>sonra, evet sonra, şimdiki halimize dönüyorum ve gözlerimden <br>yaşlar akıyor... İçimdeki sevgin canlanıyor.... <br><br>Ne yaptıysam yok edemedim bu sevgiyi... Kurtulamıyorum bir türlü. <br>Gün geceye dönüyor bense resimlerimize bakıp, o anları tekrar <br>yaşıyorum... Acı çekiyor ama kurtulamıyorum işte.. <br>Vazgeçemiyorum Senden Birtanem... <br><br>Oysa ne çok demiştim kapılmayacağım, her şeye hazırlıklı <br>olacağım diye. Meğer benimki sadece kendimi kandırmakmış. Ben <br>kendimi sana ilk anda teslim etmişim meğerse. Şimdi ne yapacaksın <br>diye sorma bana sakın, inan bende bilmiyorum çünkü. Yüreğimde sen <br>varken başkasıyla olamam. Başkalarında seni arayıp onları mutsuz <br>edemem. <br><br>Ve Senden Son İsteğim... <br><br>Unut beni... Yeniden doğ bensiz.. Sakın kaybetme yaşama sevincini... <br>Yaptıklarımın acısını belleğinden silerek büyü. Yaralı <br>kalbini sar yarınlarla, yeni umutlarla, yeni sevinçlerle. ilerde seni <br>bekleyen mutluluğa koş, sana hiçbir zaman vermeyi başaramadığım <br>mutluluğa koş.. Yoktur seni benim kadar seven ve sevecek olan, bir o <br>kadarda sana layık olamayan, seni anlayamayan... Ben yaşarım <br>acını, gözlerini hayal eder, biraz daha içer vururum kendimi <br>kelimelere.. Dudaklarına dokunup seni sevdiğimi söylemeyi özlerim <br>ama yaşarım, yaşarım farkında olmadan... Mutlu ol, eksik olmasın <br>yüzünden gülücükler, acılar bulmasın seni. Mutsuzluğumla, bu <br>hayat üzerinde bundan sonra hiç olamayacak olmamla, sensizliğimle <br>yargılayıp affet beni. Cezamı çekiyorum ben. <br><br>Her şeyden vazgeçerken tek vazgeçemediğim sana bir çift sözüm <br>var. Seni Hala Seviyorum, Seni Seviyorum...<br></SPAN></DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.
Konu: 156

{EDITOR=<DIV><SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: #333333; FONT-FAMILY: Arial; mso-fareast-font-family: SimSun; mso-ansi-language: TR; mso-fareast-language: ZH-CN; mso-bidi-language: AR-SA">Nadide eline sağlık böylesine fedakarlık yapılabilecek kadar coşkulu sevgiler kalmışmıdır acaba??? Pek sanmıyorum ama ….. </SPAN></DIV>EDITOR}

Alıntı
.
Konu: 564

{EDITOR=<DIV>boncuk kardeşim böyle sevgiler vardır ama çok değildir bence.karşısındakini gerçekten canı gönülden çok seven kişiler ancak bu fedakarlığı yapabilir.artık sevgiler hep menfaat üzerine yada illaki benimde sevgilim var gibilerinden arkadaşlarına hava atmak için birkaç ay öylesine gönül eylendirmek için çıkıp sonra onu bırakıp başkasıyla çıkıyolar.bu devirdede seni canı gibi sevecek,üzülmemen için elinden geleni yapacak,sonuna kadar güvenecek,aşırı kıskançlıkla karşısındakini sıkmayacak birini bulmak çok zor gibi görünüyor.ama sevgidede herşeyi tek taraftan değil iki taraftanda beklemeli.iki tarafta fedakar olmalı bence.bu benim şahsi görüşüm.aslında bu konu hakkında herkes içinden geçenleri yazsa,fikirlerini açıklasa ne güzel olurduSmiley</DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.