Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
İsrail Ordusunda Esrarengiz Hastalık
Konuyu Değerlendir
  • 23 Oy - 2.78 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

{EDITOR=<table id="table1" style="border-collapse: collapse;" border="0" cellpadding="0" width="98%"><tbody><tr><td class="bod" align="center" bgcolor="#ffffff" height="20"><font style="font-size: 15pt; font-weight: 700;" color="#000080" face="Arial"> İsrail Ordusunda Esrarengiz Hastalık </font> </td> </tr> <tr> <td class="bod" align="center" bgcolor="#ffffff" height="10"> <font style="font-size: 9pt; font-weight: 700;" face="Arial"> 07/03/2007 </font> </td> </tr> <tr> <td class="bod" align="right" bgcolor="#ffffff" height="10"> <br></td> </tr> <tr> <td class="bod" align="right" height="10"> <br></td> </tr> <tr> <td class="bod"> <font style="font-size: 9pt;" face="Arial"> <font size="2"><font face="Verdana">İsrail radyosu yayılan bir hastalık yüzünden onlarca İsraillinin hayatını kaybettiğini duyurdu.<o:p></o:p></font></font><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-indent: 9pt;"><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-indent: 9pt;"><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;">Farshaber ajansının bildirdiğine göre İsrail radyosu, şimdiye kadaryüzlerce İsraillinin bu hastalığa yakalandığını belirterek bunların enaz yüzde 30’unun “</span><span style="font-size: 9pt; color: black; font-family: Verdana;">Klebsiella</span><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;">” mikrobundan dolayı öldüğünü belirtti.<o:p></o:p></span></p><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-indent: 9pt;"><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-indent: 9pt;"><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;">Sözkonusu mikroptan dolayı İsrail hastanelerinde bir korku ve paniğinyaşandığı belirtilirken, İsrail sağlık bakanlığının hastalığın tedavisiiçin çalışmalar başlattığı ifade ediliyor.<o:p></o:p></span></p><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-indent: 9pt;"><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-indent: 9pt;"><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;">Clebsiellamikrobunun daha önce de bilindiği ama geçirdiği değişim sebebiyle dahaönce bu mikroba karşı etkili olan ilaçların artık mikrop üzerindeherhangi bir etkide bulunmadığı bildiriliyor.<o:p></o:p></span></p><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-indent: 9pt;"><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-indent: 9pt;"><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;">İsrail’deyayınlanan Yediot Ahronot gazetesinin, İsrail Sağlık Bakanlığıkaynaklarına dayandırarak bildirdiğine göre halen 400-500 İsrailli buhastalıktan dolayı tedavi görüyor.<o:p></o:p></span></p><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-indent: 9pt;"><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-indent: 9pt;"><span style="font-size: 9pt; font-family: Verdana;">İsrail kimyasal ve biyolojik silah teknolojisi konusunda dünyadaki önde gelen ülkelerden biri olarak biliniyor.</span></p></font></td></tr></tbody></table>EDITOR}
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 257

{EDITOR=<DIV>eee ne diyelim.</DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???

Alıntı
.
Konu: 1,019

{EDITOR=
kayranalan demiş ki:<DIV>eee ne diyelim.</DIV>
<DIV>belalarını buluyorlar diyelim</DIV>EDITOR}
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.