ETLİ TAVA (ADANA)
MALZEME:
Kuşbaşı et
1/2 kg.
Biber
250 gr.
Patlıcan
1,5 kg.
Sarmısak
1 baş
Domates (veya 2 çorba kaşığı biber salçası)
1/2 kg.
YAPILIŞI:
Et, biber salçası ve tuzla oğularak güvece konur, patlıcanlar ayıklanarak alacalı soyulur. Dörde bölünerek biberler ve sarmısaklarla beraber üzerine ilave edilir, su da konarak pişirilir. Fırına da verilebilir.
MALZEME:
Kuşbaşı et
1/2 kg.
Biber
250 gr.
Patlıcan
1,5 kg.
Sarmısak
1 baş
Domates (veya 2 çorba kaşığı biber salçası)
1/2 kg.
YAPILIŞI:
Et, biber salçası ve tuzla oğularak güvece konur, patlıcanlar ayıklanarak alacalı soyulur. Dörde bölünerek biberler ve sarmısaklarla beraber üzerine ilave edilir, su da konarak pişirilir. Fırına da verilebilir.
[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.