bügün cuma selası ile öğlen ezanı arasında en az 100 selatu selam getirelim inşaallah
![[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]](http://img520.imageshack.us/img520/7853/frvdf1ys1zjnz4.jpg)
.
bügün cuma selası ile öğlen ezanı arasında en az 100 selatu selam getirelim inşaallah
![]() .
Allah Razi olsun....
Rabbim Dualarımızı Kabul buyursun.... Yapılan Bir duadan sonra Salavat getirilinceye kadar o dua Rabbimize ulaşmaz ne zaman ki salavat getirilirse o dua rabbimize ulaşır (bir Hadis-i şerifte okumuştum) onun için dualarımızın sonunda bol bol salavat okuyalım.... Cumanız Mübarek olsun
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
sağol kardeş tüm islam aleminin cuması mübarek olsun
![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] .
Allah'ım, geçmiş ömrümde yaptıklarımı, gelecekte yapacaklarımı, gizli islediklerimi, aleni yaptıklarımı, israflarımı, benim bilmediğim fakat senin bildiğin kusurlarımı affet. İlerleten sen, gerileten de sensin, senden başka ilah yoktur....
Amin... Amin.... Amin..... Cumanız Mübarek Olsun
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
{EDITOR=<DIV>sağol Seda seninde cuman mübarek olsun</DIV>EDITOR}
[COLOR=#000000] .
Allah Razı olsun....
Cümleten Cumanız mübarek olsun kardeşler....
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan (En son düzenleme: 24-08-2007, 08:41 EşkiyA.) .
ARKADAŞLAR CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
. ![]()
[HIGHLIGHT=#ebf1dd]Bu dünya fanidir sakın aldanma,Mağrur olup tac-u tahta dayanma[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ebf1dd]Yedi iklim benim deyu güvenme,Uyan ey gözlerim gafletten uyan,[/HIGHLIGHT] [HIGHLIGHT=#ebf1dd]Uyan uykusu çok gözlerim uyan... ![]() .
amin
hayırlı cumalar [COLOR=#000000] . |