Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Kocaeli'nde 7 polis tutuklandı
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3.2 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 78

Kocaeli'nde, kara yolu nakliye sektöründe fazla tonajla ilgili rüşvet almak, rüşvet vermek ve rüşvete aracılık ettikleri iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 7 polis memuru tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından bu sabah Kocaeli Adliyesine gönderilen Trafik Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları N.H. S.B. M.E. H.A. G.Y. E.F. ile E.K, Cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra ”rüşvet almak, rüşvet vermek ve rüşvete aracılık etmek” suçlarından, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildiler.

Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesinde ifade veren 7 polis memuru tutuklandı. Bu arada, Gebze'de adliyeye çıkarılan 32 zanlının ifadelerinin alınmasına devam edildiği bildirildi. Kocaeli Valiliğine yapılan bir ihbar ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce uzun süredir yürütülen takip sonucu, 7 Şubat 2007 tarihinde Kocaeli merkez, Körfez ilçesi ile Hereke beldesinde başlatılan, daha sonra genişletilen rüşvet operasyonunda, 30'u polis memuru, 2'si Karayolları çalışanı, 7'si nakliyeci ile iş takipçisi olmak üzere 39 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlılardan 7'si Kocaeli'nde, 32'si ise Gebze'de adliyeye çıkarılmışlardı
[Resim: salam83fb18fb1sqqm15ij.gif]

Alıntı
.
Konu: 1,019

her zaman es geçilmez birde böyle enselenirler işte...

tşkler
gerçekten Rüşvet almışlarsa inşl hak ettikleri cezayı bulurlar
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 78

evet ya tşk ederim alemdar
[Resim: salam83fb18fb1sqqm15ij.gif]

Alıntı
.
Konu: 21

Katılıyorum TşkLer Smiley (34)

Alıntı
.