ZEYTİNYAĞLI KABAK İÇİ (GAZİANTEP)
MALZEME:
Kabak
1 kg.
Maydanoz
1/2 demet
Zeytinyağı
1 çay bardağı
Kırmızı toz biber
Soğan
1 adet
Tuz
Sarmısak
1 baş
YAPILIŞI:
Kabak içleri ince ince doğranır. Soğan ve sarmısaklar ayıklanır, ufak ufak doğranır. Zeytinyağı tencerede kızdırılır, soğan ve sarmısaklar atılır, kabak içi ilave edilir ve pişirilir. Serviste yemek üzerine kıyılmış maydanoz ve kırmızı toz biber serpilir.
MALZEME:
Kabak
1 kg.
Maydanoz
1/2 demet
Zeytinyağı
1 çay bardağı
Kırmızı toz biber
Soğan
1 adet
Tuz
Sarmısak
1 baş
YAPILIŞI:
Kabak içleri ince ince doğranır. Soğan ve sarmısaklar ayıklanır, ufak ufak doğranır. Zeytinyağı tencerede kızdırılır, soğan ve sarmısaklar atılır, kabak içi ilave edilir ve pişirilir. Serviste yemek üzerine kıyılmış maydanoz ve kırmızı toz biber serpilir.
[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.