ABANUŞ (GAZİANTEP)
MALZEME:
Patlıcan
4 adet
Kuşbaşı et
200 gr.
Sivri biber
2-3 adet
Tereyağı
2 çorba kaşığı
Domates
3 adet
Sarmısak
3-4 diş
YAPILIŞI:
Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin. Kabukları soyun. Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarmısakları dövün. Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Servis tabağına alın. 200 gr. Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında
MALZEME:
Patlıcan
4 adet
Kuşbaşı et
200 gr.
Sivri biber
2-3 adet
Tereyağı
2 çorba kaşığı
Domates
3 adet
Sarmısak
3-4 diş
YAPILIŞI:
Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin. Kabukları soyun. Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarmısakları dövün. Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Servis tabağına alın. 200 gr. Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında
[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.