Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Dinler arası diyalog mu? Allah katında tek din İslam'dır
Konuyu Değerlendir
  • 21 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

Güldeste demiş ki:BEN SİZE NE YAZIYORUM NE ANLIYORSUNUZ YAZIK..BEN KİMSEYE KİLİSEYE KAYDOLUN YAZMADIM İSLAMI GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLATIRSAK KİMBİLİR KALPLERİ İSLAMA ISINIR MÜSLÜMAN OLURLAR .TEK İLAH DİYORUM ALLAH İNANCI !BOMBOŞ İNSAN OLMAKTANSA İNANÇLI İNSAN OLMAK DAHA MAKBULDÜR BİR İNANÇSIZ İNSANDAN HERŞEYİ BEKLERSİN AMA İNANAN İNSAN HESAP KORKUSUYLA KENDİNE SET ÇEKEBİLİR.Yazıkki bizde inanan insanlar diye geçiniyoruz ama hareketlerimiz buna aykırı RAHATLIKLA BİR ALİMİ BİR İSLAM BÜYÜĞÜNÜ ELEŞTİREBİLİYORUZ hesabını düşünmeden..ALLAH hesap sorar

Nedense TEK İLAH DİYORUM ALLAH İNANCI üzerinde ısrar ediyorsunuz.
diyalog ve hoşgörü içinde Son Peygamber Hz. Muhammed S.A.V gerçmiyor..
yahudide Tek İlaha inanıyor hiristiyanda ama dünyada tüm pislikler zulumler onların eliyle yapılıyor. buna ne demeli..
balkankanlarda türkleri müslümanları katledenler de tek ilaha inanıyor orta doguda müslümanları katledenlerde tek ilaha inanıyor...
İnanandan zarar gelmez di hani bu zararlar zulümler nedir????

Tek İlah İnancı "Lailehe İllahlah" Demektir bize bu yetmiyor
"Muhammeden Resûlüh"ta lazım bize...

diyalogta da bu yok.... böyle bir inanç bize lazım değil...

Haksız yere Eleştirdiysem ben hesabını veririm merek etmeyin....
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 0

yahudide Tek İlaha inanıyor hiristiyanda ama dünyada tüm pislikler zulumler onların eliyle yapılıyor. buna ne demeli..
balkankanlarda türkleri müslümanları katledenler de tek ilaha inanıyor orta doguda müslümanları katledenlerde tek ilaha inanıyor...
İnanandan zarar gelmez di hani bu zararlar zulümler nedir????

Bunları yapan yahudiler hıristiyanlara Allaha inanıor diyebilirmiyiz ?insana zulüm eden inançlımıdır bir düşün bakalım .her yahudi yada hristiyan bir değildir herkesi aynı kefeye koyamayız.

ÖNCE ALLAH İNANCINI BİR AŞILIYALIM İNŞAALLAH GERİSİ GELİR

Alıntı
.

Güldeste demiş ki:ÖNCE ALLAH İNANCINI BİR AŞILIYALIM İNŞAALLAH GERİSİ GELİR
anlaşıldı...
siz devam edin o yolda Başarılar size...
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Alıntı
.
Konu: 1

Arkadaslar unutmayalım ki,Hrsitiyanlar ve Yahudiler bizim inandıgımız Allaha inanmıyor.. Onlar İsa aleyhisselam ve Üzeyir aleyhisselamla Mevlaya şirk koşuyorlar.

Ona bakarsanız Müşriklerde Allah inancına sahipti lakin putlarıyla Ona şirk koşuyorlardı.

Cahilsiniz hepiniz,kimsenin ilimden haberi yok bari susun.

Alıntı
.

Sizde pek bilmişsiniz yani nasıl bir hitap şeklidir bu !Çok bilmek değil doğruyu bilmek önemli
Biz de biliyoruz neye inandıklarını ama bizim anlatmak istediğimiz Allah inancıdır
Müslümanların kötü olmadıklarını göstermek .İnsanlar neden kavga savaş ediyorlar birbirlerini tanımadıkları için ..diyalogla bu sağlanacak inşaallah

Alıntı
.

vurgun demiş ki:Arkadaslar unutmayalım ki,Hrsitiyanlar ve Yahudiler bizim inandıgımız Allaha inanmıyor.. Onlar İsa aleyhisselam ve Üzeyir aleyhisselamla Mevlaya şirk koşuyorlar.

Ona bakarsanız Müşriklerde Allah inancına sahipti lakin putlarıyla Ona şirk koşuyorlardı.

Cahilsiniz hepiniz,kimsenin ilimden haberi yok bari susun.

çok bilgilisiniz sanırım bilgilerinizle bizim gibi cahilleri aydınlatında kurtulalım cahillikten...

bizim diyaloga ihtiyacımız yok diyalog olmadanda harikulade dinimizi yayıyoruz....

Alıntı
.

Nerelere yayıyorsunuz anlatında bilelim örnek alırız sizleri

Alıntı
.
Konu: 7

Dinler arası diyalog mu? "Allah katında tek din İslam'dır" gerçegine ragmen ,Ehl-i Kitabın mensup oldukları Hiristiyanlığı ve Museviliği de hak din kabul ettikten sonra ,hepsine birden " İBRAHİMİ DİNLER " tabirini kullananlar ve Hiristiyan ve Yahudileri de ehl-i necad kabul edenler,Allah'a ve âhiret ününe inanıp iyi amel işledikten sonra hemen onlarıda Cennet'e koyan ve böylece kendi imanlarını da tehlikeye atan zavallılar ve bunlara sebep olan isimlerinin sonunda "HOCA" olup hem "dâll " (Sapıtmış)ve hemde " mudill" (Sapıttıran,dalâlete düşüren) olan gafiller ne zaman uyanacaksınız.

Alıntı
.