/
20-12-2006, 11:58
Cvp: Dinler arası diyalog mu? Allah katında tek din İslam'dır
Allah razi olsun kardeşim.. tüm müslüman kardeşlerimizin bu bilince sahip olması lazım.. uyanması lazım dinler arası diyalog saçmalıgına karşı
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
20-12-2006, 12:08
böyle bir diyalog söylentisiyle müslüman kardeşlerimizin byinlerini yıkıyorlar... onlar bize nefret beslerken bizimkiler onlara sempati besletmeye çalışıyorlar.. bir de haklıymışlar gibi peygamber efendimizin diğer dinden olanlara karşı iyi davranmasını iyi bir tutum sergilemesini kanıt olarak önümüze sunuyorlar ama çoğu detayı gözardı ediyorlarRRR
.
/
16-04-2007, 18:19
{EDITOR=ALLAH RAZI OLSUN AMA EKSİK BIRAKMIŞSIN GÜZEL KARDEŞİM.DİYALOG İŞLERİNİN HÜKÜMETİMİZ ELİYLE YÖNETİLDİĞİ VE GOP PROJESİNİN DE BAŞBAKANIMZIN EŞBAŞKANLIĞINI YAPARAK YÖNETİLDİĞİNİ YAZMAMIŞSIN...ALLAH RAZI OLSUN...<br><div style="text-align: left;"></div>EDITOR}
.
/
21-12-2007, 22:54
RE: Dinler arası diyalog mu? Allah katında tek din İslam'dır
peki İslamiyette son din oldugu halde neden batıl olmuş bir dinle ortak noktada birleşme ihtiyacı duysun (Diyalog yapanlar buna neden ihtiyaç duyuyorlar diyelim doğrusu) Üstelik o batıl din senin dininin son din oldugunu hatta bir din oldugu kabullenmemişken nedir bu diyalog. (bir çok papaz islamiyeti bir Felsefi akım olarak tanımlamakta bundada bilginiz vardır)
Bu sorunun cevabı şudur:ÇÜNKÜ DİNSİZ BİR GENÇLİK YETİŞİYOR FARKINDAMISINIZ BİLMEM.ÖZELLİKLEDE ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ!BIRAKIN BAŞKA DİNLERE İNANMAYI HİÇ BİRŞEYE İNANMAYAN METARYALİST GENÇLER VAR .iŞTE İNANÇSIZLIĞA KARŞI TEK İLAH TA DİYALOG .
.
/
21-12-2007, 23:01
Güldeste demiş ki:Bu sorunun cevabı şudur:ÇÜNKÜ DİNSİZ BİR GENÇLİK YETİŞİYOR FARKINDAMISINIZ BİLMEM.ÖZELLİKLEDE ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ!BIRAKIN BAŞKA DİNLERE İNANMAYI HİÇ BİRŞEYE İNANMAYAN METARYALİST GENÇLER VAR .iŞTE İNANÇSIZLIĞA KARŞI TEK İLAH TA DİYALOG .
yani inaçsız olarak yetişmektense diyalog ve hoşgörü sayesinde rahat rahat misyonerlik yapanların aylık 100 dolarını alarak kiliseye kayıt olsunlar inançsız olmaktansa hükmü kalkmış bir dine sarılsınlar öyle mi?
ben bu yazılandan bunu anlarım
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
.
/
21-12-2007, 23:38
okuduğum bir yerde söyle yazıyodu, buda dinler arası diyaloğun en kısa tanımı
Dinlerarası diyalog Kilisenin bütün insanları kiliseye döndürme amaçlı misyonunun bir parçasıdır
.
/
21-12-2007, 23:54
esmameryem demiş ki:okuduğum bir yerde söyle yazıyodu, buda dinler arası diyaloğun en kısa tanımı
Dinlerarası diyalog Kilisenin bütün insanları kiliseye döndürme amaçlı misyonunun bir parçasıdır
kilisenin açıklaması bu Meryem Hocam
linkte var ayrıntısı http://www.huzurforum.net/frm/fetullah-gulen-kimdir-t-5368-4.html#pid29245
.
/
22-12-2007, 00:05
demekki benim okuduğum yerdede kilisenin açıklamasını vermişler
.
/
22-12-2007, 00:08
ya öyledir yada bizler gibi bu yanlışa hayır diyen biri diyalogun gerçek yüzünü göstermek çabasıyla yayınlamıştır
.
/
22-12-2007, 12:58
yani inaçsız olarak yetişmektense diyalog ve hoşgörü sayesinde rahat rahat misyonerlik yapanların aylık 100 dolarını alarak kiliseye kayıt olsunlar inançsız olmaktansa hükmü kalkmış bir dine sarılsınlar öyle mi?
ben bu yazılandan bunu anlarım
BEN SİZE NE YAZIYORUM NE ANLIYORSUNUZ YAZIK..BEN KİMSEYE KİLİSEYE KAYDOLUN YAZMADIM İSLAMI GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLATIRSAK KİMBİLİR KALPLERİ İSLAMA ISINIR MÜSLÜMAN OLURLAR .TEK İLAH DİYORUM ALLAH İNANCI !BOMBOŞ İNSAN OLMAKTANSA İNANÇLI İNSAN OLMAK DAHA MAKBULDÜR BİR İNANÇSIZ İNSANDAN HERŞEYİ BEKLERSİN AMA İNANAN İNSAN HESAP KORKUSUYLA KENDİNE SET ÇEKEBİLİR.Yazıkki bizde inanan insanlar diye geçiniyoruz ama hareketlerimiz buna aykırı RAHATLIKLA BİR ALİMİ BİR İSLAM BÜYÜĞÜNÜ ELEŞTİREBİLİYORUZ hesabını düşünmeden..ALLAH hesap sorar
.