merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım nice güzel sağlıklı sıhatli mutlu bayramlara insallah
Allah'a emanet olun.
Allah'a emanet olun.
(En son düzenleme: 30-09-2008, 14:26 Toprak.) .
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım nice güzel sağlıklı sıhatli mutlu bayramlara insallah
Allah'a emanet olun. (En son düzenleme: 30-09-2008, 14:26 Toprak.) . MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR,
BİZE VE TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRMESİNİ YÜCE ALLAH' TAN DİLERİM.... ![]() . (30-09-2008, 14:25 )EsmaMeryeM demiş ki: beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
![]() . MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR,
BİZE VE TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRMESİNİ YÜCE ALLAH' TAN DİLERİM.... ![]() .
Cümleten bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.
rabbim sevdiklenizle nice bayramla ulaşmayı nasip eylesin.
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle. kalbinizin ve nefesinizin sahibine emenet olun dua ile.
![]() ............................................................................................................... Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar. (Hz. Ali (r.a)) (En son düzenleme: 01-10-2008, 11:40 iremm.) .
cümlemize inşaallah
. |